Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΛΑΚΩΝΙΑΕξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα και σε οικία στη Σπάρτη

Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα και σε οικία στη Σπάρτη

Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα και σε οικία στη Σπάρτη …
Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν δύο άτομα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής σε
καταστήματα και σε οικία, στη Σπάρτη Λακωνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (8.10.2017) το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, δύο (2) ημεδαποί, ένας (1) 35χρονος και μία (1) 33χρονη, αντίστοιχα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από προχθές (7.10.2017) έως και χθες (8.10.2017), στη Σπάρτη Λακωνίας, είχαν διαπράξει συνολικά τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα και σε οικία, καθώς και μια (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε κατάστημα.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση αφαίρεσαν χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, μέρος των οποίων βρέθηκαν, σε έρευνα που έγινε στην οικία των συλληφθέντων και αποδόθηκαν τους ιδιοκτήτες τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ