ΒΙΝΤΕΟ: Ελπιδοφόρο το ξεκίνημα του Υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατικής Παράταξης Γιάννη Μανιάτη από το Άργος

Την κεντρική πολιτική του ομιλία εκφώνησε χθες βράδυ στη γενέτειρά του το Άργος, ο υποψήφιος για την αρχηγία του νέου Προοδευτικού Κινήματος, Γ. Μανιάτης . Εμφανώς συγκινημένος με τη μαζική προσέλευση των φίλων και συμπατριωτών του, τους κάλεσε να τον στηρίξουν για μια ακόμη φορά στο νέο του πολιτικό εγχείρημα.

- Advertisement -

«Με τους περισσότερους από σας γνωριζόμαστε από κοντά. Από τα παιδικά μας χρόνια, τις γειτονιές και τις αλάνες. Από τα σχολεία και τους ίδιους δασκάλους και καθηγητές. Με όλους εσάς απόψε εδώ, μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Μεγαλώσαμε στην ελληνική περιφέρεια, μέσα στη ζεστασιά αξιών, όπως ειλικρίνεια, υπευθυνότητα, αριστεία, εργατικότητα, σεβασμός, αυτοπεποίθηση, περηφάνεια. Μάθαμε να δίνουμε, απλά για να δίνουμε. Όχι για να πάρουμε κάτι ως αντάλλαγμα. Μάθαμε να προσφέρουμε».

Χειροκροτούμενος, ο κ. Μανιάτης προχώρησε σε μια σύντομη αναδρομή της ζωής του, από το σιδηρουργείο του παππού του και του πατέρα του μέχρι την ακαδημαϊκή του καριέρα και τη σύντομη αλλά επιτυχή υπουργική του θητεία, για να καταλήξει πως το πιστεύω του είναι ότι «όταν αγαπάς κάτι το υπηρετείς.»

Αυτό το πιστεύω, όπως είπε, τον ώθησε να καταθέσει την υποψηφιότητά του για την αρχηγία του νέου Προοδευτικού, Σοσιαλδημοκρατικού Κινήματος. «Είναι μια προσπάθεια αλλαγής στο κομματικό και πολιτικό σκηνικό της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης. Είναι μια προσπάθεια που χαρακτηρίζεται πια από όλους ως η «θετική έκπληξη Μανιάτη» τόνισε, διαμηνύοντας πως « θα είμαστε η θετική έκπληξη και μετά την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος.»

Δείτε το σχετικό βίντεο σε αυτή την ανάρτηση:

ΦΩΤΟ:


- Advertisement -

________________