Υλικά για 3-4 άτομα
2 μελιτζάνες φλάσκες
2 κολοκύθια
200 γρ. φρέσκα φασολάκια
3 πιπεριές πράσινες
2 πατάτες
1 μικρό ματσάκι σέσκουλα
6-7 κολοκυθοανθοί
2 κρεμμύδια ξερά
4 ντομάτες ώριμες
1 φλ. έ.π. ελαιόλαδο
1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε χοντρά κομμάτια.
Σε μια ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, ανακατεύοντας μέχρι να μαραθεί.
Ρίχνουμε τα κολοκύθια, τα φασολάκια, τις πιπεριές, τις πατάτες, τα σέσκουλα και τις μελιτζάνες. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα ανακατεύοντας συνεχώς για περίπου 10 λεπτά.
Προσθέτουμε την ντομάτα, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε ένα ποτήρακι νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε το φαγητό να σιγομαγειρευτεί για 30-35 λεπτά.
Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
Tips
Για πιο πλούσιο άρωμα, προσθέτουμε στο τέλος μία χούφτα φρέσκο βασιλικό.
Αν θέλουμε το φαγητό μας πιο χορταστικό, στο τέλος προσθέτουμε ένα ποτηράκι νερό και 100 γρ. ξινόχοντρο και τον αφήνουμε να σιγοβράσει για 10-15 λεπτά ακόμη.
Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γ. Μαντζούνη απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο και μέσο, διέλευση,…
«Ικέτιδες» του Αισχύλου Σκηνοθεσία : ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΜΠΑΡΗ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ Φεστιβάλ…
ΓΣΕΕ: Τι ισχύει για τις αργίες του Πάσχα. Ποιες ημέρες είναι αργίες και ποια είναι…
Ανακοινώνεται από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου ότι σύμφωνα με αναγγελία Θυελλωδών ανέμων από την ΕΜΥ, στο…
Με μεγάλη επιτυχία αλλά και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου η ενημερωτική ημερίδα «Ψηφιακή…
Αξιότιμοι κύριοι καταστηματάρχες και εργαζόμενοι καταστημάτων της πόλεως του Άργους, Ονομάζομαι Νικόλαος Σιαχάμης και τα…