Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑ"ΝΑΥΠΛΙΟ 2017": Θ. Κομνηνός και Π. Παπασαράντος οι πρώτοι που θα απαρτίζουν...

“ΝΑΥΠΛΙΟ 2017”: Θ. Κομνηνός και Π. Παπασαράντος οι πρώτοι που θα απαρτίζουν τη νέα ομάδα

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της νεοσύστατης ομάδας “ΝΑΥΠΛΙΟ 2017” ενημέρωσε το ποδοσφαιρικό κοινό την απόκτηση δύο έμπειρων παικτών, του Πέτρου Παπασαράντου και του Θανάση Κομνηνού.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας:
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση, ύστερα από την επίσημη προέγκριση του ονόματος της ομάδας μας από την ΕΠΟ ως «Ναύπλιο 2017», να προβούμε στην ανακοίνωση των πρώτων παιχτών που θα απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Η επιλογή των παιχτών δε θα μπορούσε να είναι άλλη! Το «Ναύπλιο 2017» απαρτίζεται από παίχτες που τους χαρακτηρίζει το ήθος, ο πρωταθλητισμός και η αξιοπρεπής ποδοσφαιρική διαδρομή στο Αργολικό Ποδόσφαιρο.
Ο πρώτος παίχτης που ανακοινώνουμε είναι ο Πέτρος Παπασαράντος, με τον οποίο ξεκινάμε και επίσημα την ποδοσφαιρική μας συνεργασία.
Δήλωση Πέτρου Παπασαράντου:
«Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο και το ΔΣ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και υπόσχομαι με σκληρή δουλειά να τους δικαιώσω. Καλώ τον φίλαθλο κόσμο του ΝΑΥΠΛΙΟΥ να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια και εύχομαι καλή ποδοσφαίρικη χρόνια με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.
Με εκτίμηση
Πέτρος Παπασαράντος»

Το “Ναύπλιο 2017” καλωσορίζει και τον Θανάση Κομνηνό στην ομάδα!

Δήλωση παίχτη:
«Είμαι χαρούμενος που από δω και στο εξής θα ανήκω στον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο “Ναύπλιο 2017”, ευχαριστώ πολύ το Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και γι’ αυτό είμαι έτοιμος να δώσω το 100% για να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι της ομάδος!
Με εκτίμηση
Θανάσης Κομνηνός»

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ