Τι καλύτερο!
ΥΛΙΚΑ
1 λίτρο γάλα
1 κουβερτούρα
2 κουτ. σούπας κορν φλάουρ
10 κουτ. σούπας ζάχαρη
5 κουτ. σούπας ρύζι γλασσέ
λίγο νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Βάζω το ρύζι σε μια κατσαρόλα και ρίχνω λίγο νερό, τόσο όσο να καλύψει ελαφρά το γλασσέ όταν το βάλω στην κατσαρόλα. Το βράζω μέχρι να πιει το ζουμί του.
2.Σε μια κούπα ανακατεύω το κορν φλάουρ με λίγο γάλα. Ρίχνω το υπόλοιπο γάλα στην κατσαρόλα να βράσει μαζί με το ρύζι σε δυνατή φωτιά μέχρι να αρχίσει να φουσκώνει, ανακατεύοντας διαρκώς.
3.Όταν φουσκώσει, χαμηλώνω τη φωτιά, προσθέτω τη ζάχαρη και το διαλυμένο κορν φλάουρ, και συνεχίζω το ανακάτεμα μέχρι να πήξει. Τότε ρίχω την κουβερτούρα.
4.Τ’ αφήνω να κρυώσει για λίγο και γεμίζω μπολ, ποτήρια του ουίσκι ή ο,τι με βολεύει και το αφήνω εκτός ψυγείου να κρυώσουν εντελώς. Μετα τα βάζω στο ψυγείο και σερβίρω.
187η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Ναύπλιο Κάθε Σταγόνα Μετράει: Ενώσου με τους ΔΕΣΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ σε μια…
Την Πέμπτη 16 Μαΐου και ώρα 7η απογευματινή θα παρουσιαστούν στο Φουγάρο Artcenter (Λεωφόρος Ασκληπιού…
Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στα εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής και προετοιμασίας για ένταξη στην…
Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ενημερώνει και προειδοποιεί για αυξημένο κίνδυνο μετάδοσης Δάγκειου πυρετού…
26 χώρες ενημερώθηκαν από το RASFF για μπαχαρικό που περιέχει παράνομα φυτοφάρμακα. Η Δανία ενημέρωσε…
Άστατος ο καιρός για τις επόμενες ημέρες με καταιγίδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. ΠΡΟΓΝΩΣΗ…