Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΛΑΚΩΝΙΑΚυριάκος Μητσοτάκης : Η καθημερινότητα των πολιτών γίνεται αβίωτη

Κυριάκος Μητσοτάκης : Η καθημερινότητα των πολιτών γίνεται αβίωτη

Ολοκληρώθηκε εχθές, με απόλυτη επιτυχία η διήμερη περιοδεία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λακωνία.Ο Πρόεδρος επισκέφθηκε αρχικά το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κκ Ευστάθιο, όπου είχε και ολιγόλεπτη συζήτηση.

Ακολούθως, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες στο κέντρο της πόλης της Σπάρτης και να ακούσει τα προβλήματά τους, διαβεβαιώνοντάς τους ότι η Νέα Δημοκρατία με τον ίδιο πρωθυπουργό είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να ανατρέψει την παρούσα αδιέξοδη κατάσταση.

Επισκέφθηκε ακολούθως το Δήμο Ανατολικής Μάνης, όπου περιόδευσε αρχικά στην Αρεόπολη και στο Κέντρο Υγείας, ενώ στη συνέχεια μετέβη στις περιοχές που δοκιμάσθηκαν πρόσφατα από τις πυρκαγιές, ενημερώθηκε για την έκταση των ζημιών, τόνισε τη σημασία της άμεσης καταγραφής των και άμεσης αποζημίωσης των πληγέντων, συνεχάρη δε τους εθελοντές πυροβέστες που συμμετείχαν στην δύσκολη προσπάθεια κατάσβεσης.

Το απόγευμα της ιδιας ημέρας είχε γόνιμη συνάντηση με επαγγελματικούς φορείς στο Δημαρχείο του Γυθείου, όπου άκουσε με προσοχή τις θέσεις τους και τα προβλήματα της περιοχής. Από την πλευρά του δεσμεύθηκε ότι ως ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας θα λάβει τα μέτρα εκείνα για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και της πραγματικής οικονομίας, ανακουφίζοντας τους επαγγελματίες από τη βάναυση και χωρίς διέξοδο φορολόγηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Το πρωί της δεύτερης ημέρας μετέβη τους Μολάους και στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τοπικές καινοτόμες επιχειρήσεις κι επαγγελματίες της περιοχής που τολμούν και επενδύουν στον τόπο τους.

Η διήμερη περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λακωνία σηματοδοτεί το ενδιαφέρον του για την περιφέρεια και τα ιδιαίτερα προβλήματα κάθε περιοχής. Ήταν και είναι αρχή του Κυριάκου Μητσοτάκη να επικοινωνεί με τους πολίτες όχι μέσα από μεγάλες κομματικές συγκεντρώσεις αλλά συναντώντας τον και μιλώντας του από κοντά στην καθημερινότητά τους.

Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας σε αυτή τη διήμερη επίσκεψη συνόδευσαν ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης , ο Βουλευτής Δαβάκης Αθανάσιος , ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας , ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης, ο Πρόεδρος Π.Ο. Πελοποννήσου Γιάννης Μαλτέζος και άλλα στελέχη του κόμματος.

Ο Πρόεδρος Π.Ο. Πελοποννήσου
Γιάννης Μαλτέζος

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ