Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΓΥΝΑΙΚΑΠες αντίο στη θαμπή επιδερμίδα με…

Πες αντίο στη θαμπή επιδερμίδα με…

Η θαμπή επιδερμίδα είναι χαρακτηριστικό αρκετών γυναικών που έχουν δερματικά προβλήματα ή έχουν περάσει ακμή στο παρελθόν.

Σίγουρα η περιποίηση του δέρματος πρέπει να είναι εντατική σε τέτοιες περιπτώσεις και να γίνεται κατόπιν συμβουλής ειδικού. Σίγουρα η θαμπάδα έχει πολλούς λόγους που εμφανίζεται με κύριους, το άγχος, οι τοξίνες που μαζεύονται στον οργανισμό και η κακή διατροφή. Για όλα τα προβλήματα όμως υπάρχει κι η ανάλογη λύση. Κάθε βράδυ θα βάζεις την παρακάτω σπιτική κρέμα που θα την φτιάξεις μόνη σου αρκεί φυσικά να έχεις συμβουλευτεί προηγουμένως τον δερματολόγο σου.

Σε 30 ml έλαιο βάσης νυχτολούλουδο ή σε 30 ml κρέμα βάσης (εάν η επιδερμίδα σας έχει τάση λιπαρότητας) προσθέστε τις εξής ποσότητες αιθέριων ελαίων: 3 σταγόνες κυπαρίσσι, 3 σταγόνες λεμόνι και 2 σταγόνες περγαμόντο . Χρησιμοποιήστε το μείγμα το βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα.

Προσοχή: Αν έχετε αλλεργίες σε κάποια από τα παραπάνω υλικά, αν έχετε δερματικά προβλήματα ή ακολουθείτε κάποια αγωγή το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε με το δερματολόγο σας γιατί υπάρχει περίπτωση να μην επιτρέπεται να το χρησιμοποιήσετε.

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ