Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΤο 3SIXTY Grill Dining στα 100 κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας

Το 3SIXTY Grill Dining στα 100 κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο διαγωνισμός Restaurant 100 Awards, που θα αναδείξει τα 100 κορυφαία ελληνικά εστιατόρια για το 2017, με την τελετή απονομής να έχει προγραμματιστεί για τις 27 Ιουνίου στην Αθήνα.

Ανάμεσα σε αυτά τα διεθνούς φήμης εστιατόρια βρίσκεται και το 3SIXTY Grill Dining απο το Ναύπλιο. Η επιτυχημένη ομάδα του γνωστού bar-restaurant ανακοίνωσε την υποψηφιότητα με την ανάρτηση μιας φωτογραφίας στο facebook.

Όταν μαθαίνεις οτι ψηφίστηκες στα 100 καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας…!!!!🤘🙏👏💪💯🏆🍽️🍾#best #restaurant100 #greece #awards #3sixty #grilldining #nafplio

Gepostet von 3SIXTY Grill Dining am Montag, 19. Juni 2017

Eπιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων, γευσιγνώστες, καλλιτέχνες, trendsetters και άνθρωποι των ΜΜΕ προτείνουν τα καλύτερα εστιατόρια σε ολόκληρη την Ελλάδα, προκύπτουν τα πιο πλουραλιστικά βραβεία της χρονιάς!

Τα 100 μέλη της κριτικής επιτροπής ψηφίζουν ανεξάρτητα, χωρίς να δεσμεύονται από μία συγκεκριμένη λίστα επιλογών.

Την power list των κορυφαίων εστιατορίων της χώρας για το 2017 διαμόρφωσαν με την ψήφο τους 100+ εκπρόσωποι του business, του lifestyle και της γαστρονομίας. Η πολυφωνία αποτελεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των Restaurant 100 Awards τα οποία και έχουν σαν στόχο να αναδείξουν τα στέκια των «ψαγμένων» foodies, ανεξαρτήτως επαγγελματικής ιδιότητας.

Οι κριτές ψήφισαν με απόλυτη ελευθερία, χωρίς να δεσμεύονται από κάποια λίστα προεπιλογών, γεγονός που δημιούργησε ευχάριστες εκπλήξεις όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα.

Η βράβευση των νικητών θα γίνει σε μία λαμπερή τελετή απονομής την Τρίτη 27 Ιουνίου και ώρα 20:30 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι. Μέχρι τότε, παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις στο www.restaurant100.gr και στο #restaurant100.

Τα Restaurant 100 Awards διοργανώνει το Hotel&Restaurant της Boussias Communications.

 

 

 

 

Πηγή: runnfun.gr

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ