Το παγωτό καρπούζι είναι από τις πιο ωραίες γεύσεις μιας και το συγκεκριμένο φρούτο είναι το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού. Όλα τα παιδιά τρελαίνονται με αυτό και μάλιστα τα παγωτά που έχουν τη γεύση του δε τα χορταίνουν! Επειδή σπάνια θα βρείτε αυτή τη γεύση στα ζαχαροπλαστεία, σας παρουσιάζουμε την συνταγή για να το φτιάξετε στο σπίτι.
ΥΛΙΚΑ
250 γραμ. καρπούζι καθαρισμένο από τα σποράκια
1/3 κούπας καστανή ζάχαρη
χυμός ενός λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ και χτυπάμε λίγα λεπτά {3’περίπου}.
2. Ρίχνουμε το μείγμα σε δοχείο παγωτού και το βάζουμε στην κατάψυξη για αρκετές ώρες.
3. Τόσο απλά και υγιεινά, με πολύ λίγα υλικά έχουμε παγωτό δροσερό!!!