Συνήθως όταν τρώμε σε εστιατόρια ως επιδόρπιο μας φέρνουν μους λεμόνι. Πόσο εύκολη είναι να την φτιάξετε στο σπίτι; Πολύ, θα απαντήσουμε εμείς, αρκεί να ακολουθήσετε τα βήματα της παρακάτω συνταγής.
ΥΛΙΚΑ:
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος παγωμένη
Μισό φλιτζάνι λεμονόκρεμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε μίξερ σε μέτρια ταχύτητα χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να πάρει παχύρρευστη μορφή. Προσθέτουμε τη λεμονόκρεμα και ανακατεύουμε καλά, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα