Συνήθως όταν τρώμε σε εστιατόρια ως επιδόρπιο μας φέρνουν μους λεμόνι. Πόσο εύκολη είναι να την φτιάξετε στο σπίτι; Πολύ, θα απαντήσουμε εμείς, αρκεί να ακολουθήσετε τα βήματα της παρακάτω συνταγής.
ΥΛΙΚΑ:
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος παγωμένη
Μισό φλιτζάνι λεμονόκρεμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε μίξερ σε μέτρια ταχύτητα χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να πάρει παχύρρευστη μορφή. Προσθέτουμε τη λεμονόκρεμα και ανακατεύουμε καλά, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα
Άστατος και βροχερός αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα, Μεγάλο Σάββατο και την ημέρα της…
Τα Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματός μας, εκπροσωπώντας το σύνολο των μελών μας, εκφράζουν…
Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις συλλήψεις σε Άργος και Ναύπλιο για παραβάσεις της νομοθεσίας περί…
Η περιφορά του επιταφίου είναι μια παράδοση που γίνεται κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων…
Ένα έθιμο που έρχεται από την Κίο της Μικράς Ασίας αναβιώνει κάθε χρόνο Μεγάλη Παρασκευή…
Φτιάξτε μια εύκολη, γρήγορη και θρεπτική αυγοσαλάτα με τα τσουγκρισμένα αυγά που σας περίσσεψαν. Συστατικά…