Oι Τοπικές Κουζίνες ταξιδεύουν 22 χιλιόμετρα μετά το Ναύπλιο, στα γραφικά Ίρια του Αργολικού κόλπου. Εκεί γνωρίζουμε καλύτερα ένα προϊόν που μοσχοβολά άνοιξη, ένα σπάνιο λουλούδι-φάρμακο,την αγκινάρα ή αλλιώς τον «θησαυρό των Ιρίων». Μαθαίνουμε να μαγειρεύουμε αγκινάρες με αρνάκι αβγολέμονο, μπουρεκάκια αγκινάρας, αλλά και πως να την καθαρίζουμε εύκολα χωρίς να παιδευόμαστε.
Αυτό το Σάββατο, 29/04, στις 18.30, από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.