Το Σάββατο 29/4 η εκπομπή “Τοπικές Κουζίνες” της ΕΡΤ κάνει αφιέρωμα στην αγκινάρα των στα Ιρίων Ναυπλίου

0
460
- Advertisement -

Oι Τοπικές Κουζίνες ταξιδεύουν 22 χιλιόμετρα μετά το Ναύπλιο, στα γραφικά Ίρια του Αργολικού κόλπου. Εκεί γνωρίζουμε καλύτερα ένα προϊόν που μοσχοβολά άνοιξη, ένα σπάνιο λουλούδι-φάρμακο,την αγκινάρα ή αλλιώς τον «θησαυρό των Ιρίων». Μαθαίνουμε να μαγειρεύουμε αγκινάρες με αρνάκι αβγολέμονο, μπουρεκάκια αγκινάρας, αλλά και πως να την καθαρίζουμε εύκολα χωρίς να παιδευόμαστε.

- Advertisement -

Αυτό το Σάββατο, 29/04, στις 18.30, από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.

 

 

 

- Advertisement -