ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ: Το κύπελλο Αργολίδας στην Νέα Κίο – Ένωση Λέρνας με Αργοναύτη 0-2

Ο Αργοναύτης Νέας Κίου είναι ο κυπελλούχος Αργολίδας για την περίοδο 2016-2017, καθώς επικράτησε σήμερα στο ΔΑΚ Άργους της Ένωσης Λέρνας με 2-0.

Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές, με διάθεση κι από τις δυο ομάδες, το οποίο παρακολούθησαν περίπου 1000 άτομα.

Καλός ο ρυθμός που είχε το παιχνίδι απο την αρχή, αλλά οι δυο ομάδες κινούνταν στο χώρο του γηπέδου ανάμεσα στις δυο περιοχές.

Στο 35′ είχαμε την πρώτη καλή ευκαιρία. Ο Χ.Κάπλατζης από το κέντρο άνοιξε αριστερά στον Μουσταφά, αυτός σέντραρε, ο Μακρίδης έπιασε την κεφαλιά, ο Π.Κάπλατζης δεν πρόλαβε την μπάλα στο άλλο δοκάρι.

Στο 40′ η σειρά της Ένωσης Λέρνας να απαντήσει, με φάουλ του Αγγελόπουλου, όμως δεν βρήκε κανείς τη μπάλα. Στο 43′ ο Αντωνιάδης έπιασε κεφαλιά στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, στέλοντας τη μπάλα λίγο έξω απο το δεξί κάθετο δοκάρι.

Αμέσως έφυγε στην κόντρα ο Αργοναύτης με τον Μουσταφά από δεξιά, λίγο πριν τη τελική γραμμή γύρισε παράλληλα τη μπάλα, ο Παππάς όμως έδιωξε πριν η μπάλα φτάσει στον Μακρίδη.

Πολύ καλύτερο ήταν το δεύτερο ημίχρονο και κι τους δυο αντιπάλους. Ο Αργοναύτης ξεκίνησε καλύτερα το δεκάλεπτο και είχε μια εξαιρετική ευκαιρία, όταν απο δεξιά ο Νέτζα πήρε απο τον Χατζησοφρωνίου κι έβγαλε στον Π.Κάπλατζη, αυτός βγήκε μόνος κι επιχείρησε αμέσως το σουτ, το οποίο εξουδετέρωσε ο Κατσαούνης.

Μετά το 60′ η Ένωση ανέβηκε και στο 65′ απο φάουλ του Αγγελόπουλου, στον προωθημένο Κατσίρη, αυτός γύρισε και πάλι στον Αγγελόπουλο, ο οποίος απο λίγο πλάγια έκανε το σουτ λίγο έξω.

Στο 70′ μπαλιά-τρύπα του Αγγελόπουλου στον Αϊβαλιώτη στην μεγάλη περιοχή αυτός μόνος, καθυστέρησε όμως, τελικά κλείσθηκε απο τους αντιπάλους και χάθηκε έτσι μια μεγάλη ευκαιρία.

Στο 80′ έγινε το 1-0 για τον Αργοναύτη. Από λάθος του Λιαγκριδώνη έξω από την περιοχή, πήρε ο Δριμούρας, βγήκε τετατέτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 82′ ο Μπόμπος έχασε τη μπάλα στο κέντρο, από φάουλ που δεν δόθηκε όμως, ο Μακρίδης από δέξια σέντραρε, με κεφαλιά ο Χατζόπουλος σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 92′ ωραία μπαλιά-τρύπα του Μουσταφά, ο  Μακρίδης ήταν οφσάιντ αλλά δεν πήγε στη μπάλα κι ο επερχόμενος Σύτι βγήκε μόνος και με πλασέ πέτυχε το 2-0.

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ (Χρ.Αγγελόπουλος): Κατσαούνης, Διαμαντής, Παππάς, Μπόμπος, Λιαγκριδώνης (87′ Γκουριώτης)- Αντωνιάδης, Χατζησοφρωνίου, Κατσίρης- Καμπιώτης, Αγγελόπουλος, Αϊβαλιώτης (75′ Κρεμύδας).

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Χρ.Πούλος): Μπραϊμλάρι, Τσουρδίνης, Μπούκουρης, Χ.Κάπλατζης, Διαμαντής- Φλεβάρης, Μουσταφά, Π.Κάπλατζης (93′ Βασιλειάδης)- Νέτζα (89′ Σύτι), Μακρίδης, Δριμούρας (81′ Χατζόπουλος).

 

Argonafplia.gr (MK)

Πρόσφατα

Σε λειτουργία το 10201 η 24ωρη τηλεφωνική γραμμή για την προστασία των ανηλίκων

Ενεργοποιήθηκε από την Ελληνική Αστυνομία το 10201, η 24ωρη τηλεφωνική γραμμή για την προστασία των…

15 λεπτά πριν

DIY: Πασχαλινό στεφάνι με νήμα

Ξεκινήστε την πασχαλινή διακόσμηση από σήμερα κιόλας! Το Πάσχα είναι προ των πυλών και σίγουρα…

2 ώρες πριν

Διενέργεια αρχαιρεσιών του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος Αργολίδας

ΠΡΟΣΚΛΗΣH ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ των μελών του μη κερδοσκοπικού Σωματείου με την επωνυμία «Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών…

2 ώρες πριν

Τελικός Κυπέλλου Αργολίδας και πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του κυπέλου από τον Παναργειακό (βίντεο)

Τελικός Κυπέλλου Αργολίδας  Μεγάλη Τετάρτη στο γήπεδο του Άργους με νίκη του Παναργειακού απέναντι στην…

2 ώρες πριν

Παρουσίαση της υποψηφιότητας της περιοχής του Όρους Πάρνωνα-Ακρωτηρίου Μαλέα στο δίκτυο περιοχών MaB της UNESCO

Την Μεγάλη Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, δόθηκε συνέντευξη τύπου που διοργανώθηκε από τον Αναπτυξιακό Οργανισμό…

14 ώρες πριν

Άργος: Επίσκεψη του Γιώργου Αυτιά στο δημαρχείο

Στο γραφείο του, στο δημαρχείο υποδέχθηκε σήμερα το πρωί, ο Γιάννης Μαλτέζος τον δημοσιογράφο και…

17 ώρες πριν