ΥΓΕΙΑ

Εβδομάδα ενημέρωσης εγγραφής, εκπαίδευσης και κοινωνικής προσφοράς από τους¨Δεσμοί Αίματος ¨

Μία εβδομάδα με πολλές δράσεις ξεκινά για τους Δεσμούς Αίματος, ποιο συγκεκριμένα την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στην πόλη του Άργους στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού ¨Μέγας Αλέξανδρος¨ 11:00 – 13:00 θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ν. Αργολίδας, η πρώτη μέρα της 2ης ημερίδας ενημέρωσης για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Εθελοντική αιμοδοσία και δωρεά μυελού των οστών».

Το απόγευμα της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου στην πόλη του Άργους στο Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο από τις 17:00 έως τις 19:00 θα πραγματοποιηθεί το 4o Σεμινάριο Εκπαίδευσης Ενημερωτών – Προσελκυτών δοτών μυελού των οστών .
Το σεμινάριο οργανώνει ο σύλλογος μας σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή», το Κέντρο Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών . Το σεμινάριο τελεί υπό την αιγίδα του Παν. Πατρών και θα απονεμηθούν πιστοποιητικά εκπαίδευσης σε όσους το παρακολουθήσουν .

Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στην πόλη του Ναυπλίου θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ν. Αργολίδας, η δεύτερη μέρα της 2ης ημερίδας ενημέρωσης για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου του Δήμου Ναυπλιέων στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου με θέμα: «Εθελοντική αιμοδοσία και δωρεά μυελού των οστών».

Το απόγευμα της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου στην πόλη του Ναυπλίου από τις 17:00 έως τις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μέρα της 74ης προγραμματισμένης εθελοντικής αιμοδοσίας στην Δημόσια Βιβλιοθήκη «Ο ΠΑΛΑΜHΔΗΣ» . Κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας θα γίνεται παράλληλα ενημέρωση και εγγραφές νέων δοτών Μυελού των Οστών σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ ¨Χάρισε Ζωή¨
Tέλος το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στην πόλη του Ναυπλίου από τις 9:00 έως τις 13:30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη μέρα της 74ης προγραμματισμένης εθελοντικής αιμοδοσίας στην Δημόσια Βιβλιοθήκη «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» . Κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας θα γίνεται παράλληλα ενημέρωση και εγγραφές νέων δοτών Μυελού των Οστών σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ ¨Χάρισε Ζωή¨

Σκοπός μας είναι μέσα από την διοργάνωση των συγκεκριμένων δράσεων να ενημερώσουμε, να ευαισθητοποιήσουμε και να καλλιεργήσουμε ένα εθελοντικό πνεύμα στους πολίτες της Αργολίδας .
Επίσης προτεραιότητα μας είναι ,να εκπαιδεύσουμε και να φέρουμε κοντά μας τους νέους μέσα από στοχευμένες δράσεις .
Γιατί το νέο αίμα δίνει Ζωή !!!

για τους Δεσμούς Αίματος
ο Β΄ αντιπρόεδρος
Νικόλαος Σιαχάμης

Argonafplia.gr (NT)

Πρόσφατα

Εγκαίνια του 9oυ Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο

Το Σάββατο 27 Απριλίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 9oυ Mediterranean Yacht Show στην…

4 ώρες πριν

Ναύπλιο: Τροχαίο ατύχημα με delivery στον κόμβο Άριας

Τροχαίο ατύχημα έγινε πριν λίγη ώρα σήμερα Σάββατο 27 Απριλίου στον κόμβο στην Άρια Ναυπλίου…

5 ώρες πριν

Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου στο Δρέπανο Ναυπλίου

Το τελευταίο «αντίο» στον πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρη, είπαν συγγενείς και φίλοι, το μεσημέρι…

6 ώρες πριν

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα

Εξαρθρώθηκε, μετά από μεθοδική έρευνα, των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών,…

7 ώρες πριν

Το Άργος υποδέχεται τον Πρωταθλητή Παναργειακό την Κυριακή στην Πλατεία Αγίου Πέτρου

Πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος της Γ εθνικής την Κυριακή 28 Απριλίου με την διεξαγωγή…

8 ώρες πριν

Αυτόφωρο σε οδηγό φορτηγού που άδειαζε μπάζα στα Γκριμάρια Άργους (βίντεο)

Σήμερα Σάββατο 27 Απριλίου 2024 στην περιοχή Γκριμάρια Άργους μετέβη η Αντιδήμαρχος του δήμου Άργους…

13 ώρες πριν