Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΥΓΕΙΑΕβδομάδα ενημέρωσης εγγραφής, εκπαίδευσης και κοινωνικής προσφοράς από τους¨Δεσμοί Αίματος ¨

Εβδομάδα ενημέρωσης εγγραφής, εκπαίδευσης και κοινωνικής προσφοράς από τους¨Δεσμοί Αίματος ¨

Μία εβδομάδα με πολλές δράσεις ξεκινά για τους Δεσμούς Αίματος, ποιο συγκεκριμένα την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στην πόλη του Άργους στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού ¨Μέγας Αλέξανδρος¨ 11:00 – 13:00 θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ν. Αργολίδας, η πρώτη μέρα της 2ης ημερίδας ενημέρωσης για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Εθελοντική αιμοδοσία και δωρεά μυελού των οστών».

Το απόγευμα της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου στην πόλη του Άργους στο Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο από τις 17:00 έως τις 19:00 θα πραγματοποιηθεί το 4o Σεμινάριο Εκπαίδευσης Ενημερωτών – Προσελκυτών δοτών μυελού των οστών .
Το σεμινάριο οργανώνει ο σύλλογος μας σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή», το Κέντρο Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών . Το σεμινάριο τελεί υπό την αιγίδα του Παν. Πατρών και θα απονεμηθούν πιστοποιητικά εκπαίδευσης σε όσους το παρακολουθήσουν .

Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στην πόλη του Ναυπλίου θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ν. Αργολίδας, η δεύτερη μέρα της 2ης ημερίδας ενημέρωσης για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου του Δήμου Ναυπλιέων στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου με θέμα: «Εθελοντική αιμοδοσία και δωρεά μυελού των οστών».

Το απόγευμα της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου στην πόλη του Ναυπλίου από τις 17:00 έως τις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μέρα της 74ης προγραμματισμένης εθελοντικής αιμοδοσίας στην Δημόσια Βιβλιοθήκη «Ο ΠΑΛΑΜHΔΗΣ» . Κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας θα γίνεται παράλληλα ενημέρωση και εγγραφές νέων δοτών Μυελού των Οστών σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ ¨Χάρισε Ζωή¨
Tέλος το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στην πόλη του Ναυπλίου από τις 9:00 έως τις 13:30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη μέρα της 74ης προγραμματισμένης εθελοντικής αιμοδοσίας στην Δημόσια Βιβλιοθήκη «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» . Κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας θα γίνεται παράλληλα ενημέρωση και εγγραφές νέων δοτών Μυελού των Οστών σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ ¨Χάρισε Ζωή¨

Σκοπός μας είναι μέσα από την διοργάνωση των συγκεκριμένων δράσεων να ενημερώσουμε, να ευαισθητοποιήσουμε και να καλλιεργήσουμε ένα εθελοντικό πνεύμα στους πολίτες της Αργολίδας .
Επίσης προτεραιότητα μας είναι ,να εκπαιδεύσουμε και να φέρουμε κοντά μας τους νέους μέσα από στοχευμένες δράσεις .
Γιατί το νέο αίμα δίνει Ζωή !!!

για τους Δεσμούς Αίματος
ο Β΄ αντιπρόεδρος
Νικόλαος Σιαχάμης

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ