Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚωνσταντίνα Νικολάκου «Τα προβλήματα των πολιτών δε χωρούν άκαιρους και ανούσιους επικοινωνισμούς»

Κωνσταντίνα Νικολάκου «Τα προβλήματα των πολιτών δε χωρούν άκαιρους και ανούσιους επικοινωνισμούς»

Σχολιάζοντας τη συνάντηση των βουλευτών του Σύριζα (Μεσσηνίας και Λακωνίας) με τον αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας για το θέμα των δασικών χαρτών η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:

«Μετά την πολιτική παρέμβαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τους δασικούς χάρτες είδαμε τους δυο Πελοποννήσιους Βουλευτές (Μεσσηνίας & Λακωνίας) του ΣΥΡΙΖΑ να επισκέπτονται τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, δυστυχώς όμως η συζήτηση που είχαν αφορούσε μόνο μια πτυχή του προβλήματος, το πολύ υψηλό ειδικό τέλος που επιβάλλεται να πληρώσουν όσοι καταθέσουν αίτηση αντιρρήσεων.
Το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο και πολυεπίπεδο, όπως διεξοδικά αναδείχτηκε στην επιστολή μας προς τον Πρωθυπουργό και τους αρμοδίους Υπουργούς. Αν δεν υπάρξουν άμεσα γενναίες παρεμβάσεις ένα σημαντικό θεσμικό εργαλείο όπως είναι οι Δασικοί Χάρτες θα απαξιωθεί και χιλιάδες πολίτες θα οδηγηθούν στα δικαστήρια.
Περιμένουμε πρωτοβουλίες από τους αρμοδίους Υπουργούς και βέβαια από τον Πρωθυπουργό, ο οποίος αυτό το κρίσιμο θέμα πρέπει να το πάρει πάνω του».

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ