Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΗ εταιρεία Αργολικοί Κήποι ξεκίνησε την λειτουργία της σε υπερσύγχρονο συσκευαστήριο στην...

Η εταιρεία Αργολικοί Κήποι ξεκίνησε την λειτουργία της σε υπερσύγχρονο συσκευαστήριο στην Αγία Τριάδα

Στα πλαίσια ενημέρωσης σας , είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη δραστηριοτήτων της εταιρείας μας ΑΡΓΟΛΙΚΟΙ ΚΗΠΟΙ Α.Ε. (The Orange Packing ).
Η Αργολικοί Κήποι , θυγατρική της εταιρείας Λακωνικοί Κήποι Α.Ε. , συνεχίζουν την παράδοση του συνθήματος μας <<Ελάτε να ενώσουμε τους κήπους μας >> και από αρχές Νοεμβρίου 2016 ξεκίνησαν την δραστηριότητα τους στο υπερσύγχρονο συσκευαστήριο στην θέση Αγία Τριάδα Ναυπλίου στην Αργολίδα .Ο σκοπός ίδρυσης της εταιρείας είναι η καθετοποίηση συγκομιδής , επεξεργασίας , τυποποίηση και εμπορίας εσπεριδοειδών , δίνοντας στους παραγωγούς υπεραξία στην παραγωγή του . Θεωρούμε μέσω της εταιρείας που συμμετέχουν οι μέτοχοι – παραγωγοί ότι πλέον έχουν το δικό τους συσκευαστήριο .

Η στέγαση της εταιρείας μας είναι σε χώρο 5000 τ.μ. στην περιοχή της Αγίας Τριάδος , Αργολίδος . Οι γραμμές παραγωγής αποτελείται από το ποιο υπερσύγχρονο εξοπλισμό με δυνατότητα παραγωγής 200 τόνους ημερησίως . Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελείται από έμπειρους και καταρτισμένους στο χώρο των εσπεριδοειδών εργαζόμενους .

Διατηρούμε όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων και μέσω του ιδιόκτητου στόλου οχημάτων και του ελέγχου συγκομιδής των καρπών μέσω του συστήματος G.P.S. γνωρίζουμε πότε κόβονται οι καρποί , σε ποιο στάδιο μεταφοράς είναι καθώς και σε ποιο στάδιο επεξεργασίας τους.

Έχουμε ήδη καταφέρει να εξαλείψουμε τα πολλαπλά στάδια εμπορίας των καρπών ( συνεργεία περισυλλογής , έμπορος , μεσάζων κ.ο.κ. ) έτσι ώστε να απολαμβάνουν οι μέτοχοι παραγωγή μας αυτό το κέρδος ( και σε συνεργασία με την μητρική εταιρεία Λακωνικοί Κήποι Α.Ε. οι καρποί που είναι ακατάλληλοι προς εμπορία προωθούνται προς χυμοποίηση ) .

Τα στάδια παραγωγής παραλαβή – ζύγιση – πλύσιμο- διαλογή – στέγνωμα – κέρωμα – διαχωρισμός κατά μέγεθος – συσκευασία – παλετοποίηση είναι συνοπτικά τα στάδια παραγωγής .
Αυτή την στιγμή διατίθενται τα προϊόντα σε συσκευασίες των 10kg – 15kg – 20 kg σε γραμμικό ή χύμα . Και σύντομα με καινοτόμες νέες συσκευασίες .

Θεωρούμε ότι οι απαιτήσεις των μετόχων – παραγωγών μας έχουν πλέον να υλοποιούνται . Η Λακωνικοί Κήποι στους χυμούς , η Αργολικοί Κήποι στην εμπορία νωπού και σε λίγο κοντά σας με νέα σχήματα – νέα προϊόντα – νέες επενδύσεις . Σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε από κοντά .

 

 

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ