Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΚορυφαία διεθνής βράβευση για το Spetses mini Marathon

Κορυφαία διεθνής βράβευση για το Spetses mini Marathon

Το Spetses mini Marathon ξεχώρισε μεταξύ περισσοτέρων από 33.000 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε 34 Ευρωπαϊκές χώρες περιλαμβανομένης φυσικά και της Ελλάδας, κατακτώντας τον τίτλο RSM National Champion European Business Awards.

Στη δέκατη χρονιά των βραβείων, μία έγκριτη επιτροπή επέλεξε την υποψηφιότητα του Spetses mini Marathon (SMM) μεταξύ των κορυφαίων της Ευρώπης. Η διάκριση για μία ακόμη χρονιά στα διεθνούς κύρους Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία (European Business Awards) καθιερώνει πλέον το SMM ως ένα ξεχωριστό θεσμό αθλητισμού & τουρισμού.

Το βραβείο παρέλαβε η Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Spetses mini Marathon, δρ. Μαρίνα – Λύδα Κουταρέλλη και ο Δήμαρχος Σπετσών κ. Παναγιώτης Λυράκης, σε μία λαμπερή τελετή στην οικία του Βρετανού Πρέσβη στην Αθήνα.

Σχολιάζοντας τη βράβευση η κυρία Κουταρέλλη επισήμανε: «Η βράβευση μας για 2η χρονιά σε έναν διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό είναι αφιερωμένη στις Σπέτσες, στο Δήμο, τους τοπικούς φορείς, τους δημότες και τους εθελοντές που έχουν αγκαλιάσει το Spetses mini Marathon, μία διοργάνωση που πλέον αποτελεί διεθνές πρότυπο και ορόσημο στους τομείς του αθλητισμού, του τουρισμού και του πολιτισμού. Το όραμα και η δέσμευσή μου για τη δημιουργία στέρεων brands, με μακροχρόνιο στρατηγικό πλάνο, συγκεκριμένες αξίες και φιλοσοφία αποτέλεσαν την ιδανική βάση για την επιτυχία του event. Η διάκρισή μας επιβεβαιώνει πως μια προσπάθεια που στοχεύει στην αέναη ανάπτυξη, στις αποτελεσματικές συνεργασίες δημοσίου και ιδιωτικού τομέα και στην ενίσχυση της κοινωνίας περικλείει όλα τα ουσιώδη συστατικά για την ανάδειξη της επιχειρηματικότητας στη Ελλάδα, αλλά και διεθνώς».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Σπετσών, αφού ευχαρίστησε θερμά τη Μαρίνα Κουταρέλλη για την πολύτιμη συμβολή της στην ανάπτυξη και προβολή του νησιού, υπογράμμισε την καθοριστική συνεισφορά των Σπετσιωτών που έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή το εγχείρημα αυτό.

Ο οργανισμός European Business Awards (EBA), είναι ο μεγαλύτερος και ευρύτερα αναγνωρισμένος ευρωπαϊκός θεσμός βραβείων επιχειρηματικότητας. Ο κ. Adrian Tripp, CEO των EBA αναφέρθηκε σχετικά: «Συγχαρητήρια στη δρ. Μαρίνα – Λύδα Κουταρέλλη και στο Spetses mini Marathon που επιλέχθηκαν για να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους ως Εθνικοί Πρωταθλητές. Αποτελούν σημαντικούς άξονες για την επιτυχή λειτουργία μιας ισχυρής Ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας και επιδεικνύουν τις κύριες αρχές και αξίες καινοτομίας, ηθικής και καταξίωσης που αναζητούμε».

Το φετινό Spetses mini Marathon θα διεξαχθεί 6-8 Οκτωβρίου 2017 και οι συμμετοχές θα ανοίξουν την 1η Ιουνίου.

 

 

http://www.real.gr/

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ