Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΟ Μπαλαντίνας τηλεφώνησε στον Σώρρα μετά την δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχιάτρου

Ο Μπαλαντίνας τηλεφώνησε στον Σώρρα μετά την δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχιάτρου

O καθ’ ομολογίαν δολοφόνος Χρήστος Μπαλαντίνας τηλεφώνησε στο κινητό του επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» και είχε συνομιλία περίπου 5,5 λεπτών.
Στο κάδρο της δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία βάζουν τον Αρτέμη Σώρρα τα αποτελέσματα της άρσης του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών της μοιραίας νύχτας.

Όπως αποκαλύπτει η Realnews, αμέσως μετά το έγκλημα ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος Χρήστος Μπαλαντίνας τηλεφώνησε στο κινητό του επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» και είχε συνομιλία περίπου 5,5 λεπτών.

Το στοιχείο αυτό προκύπτει από το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ προς τον εισαγγελέα, με βάση την ανάλυση των δεδομένων από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Ερωτήματα προκαλεί παράλληλα, το γεγονός ότι λίγες ώρες μετά τον φόνο της παιδοψυχιάτρου με 15 μαχαιριές από τον στενό συνεργάτη του Σώρρα, ο ιδρυτής της κίνησης που υποστηρίζει ότι πούλησε …διαστημική τεχνολογία αρχαίων Ελλήνων στις ΗΠΑ αντί τριών τρις δολαρίων, γνώριζε το ακριβές χρονικό διάστημα της δολοφονίας της 45χρονης, όπως φαίνεται από σχετική ανάρτησή του στο facebook.

 

 

http://www.thetoc.gr/

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ