Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΟ Σ.Δ.Υ Αργολίδας στην πρώτη προπονητική ημερίδα στίβου όλων των κατηγοριών στον...

Ο Σ.Δ.Υ Αργολίδας στην πρώτη προπονητική ημερίδα στίβου όλων των κατηγοριών στον Άγιο Κοσμά

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αργολίδας συμμετέχει αύριο Σάββατο (14/1) στην πρώτη προπονητική ημερίδα στίβου της χρονιάς για όλες τις κατηγορίες που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Αναλυτικά οι αθλητές του Γιώργου Καραπάνου και τα αγωνίσματα στα οποία συμμετέχουν:

Ελπίδα Καρκαλάτου: 60μ.-150μ. στην κατηγορία των γυναικών

Βασιλική Γιαγού: 60μ.- 150μ. στην κατηγορία νεανίδων

Φιορίνα Καραπάνου: Μήκος – Σφαίρα στην κατηγορία κορασίδων

Ντίμιταρ Ηλίεβ: 60μ. – 150μ. στην κατηγορία παίδων

Κωνσταντίνος Κοτσοβός: Μήκος στην κατηγορία παίδων

Η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει στις 09.00 το πρωί με την ημερίδα για τους μικρούς (ΠΠ/ΠΚ και μίνι) και θα συνεχιστεί το μεσημέρι για τις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Δυνατό τεστ

Η ημερίδα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, καθώς αρκετοί σημαντικοί αθλητές επέλεξαν να ξεκινήσουν τους αγώνες τους από τον Άγιο Κοσμά. Ανάμεσα σε αυτούς ο Παναγιώτης Τριβυζάς, που θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στα 60 μέτρα.

Το επί κοντώ θα είναι για μία ακόμη φορά από τα αγωνίσματα που θα ξεχωρίσουν, αφού έχει δηλώσει συμμετοχή ο πρωταθλητής Ευρώπης και κορυφαίος παίδας όλων των εποχών παγκοσμίως, Εμμανουήλ Καραλής, στον πρώτο του αγώνα στην κατηγορία των Κ20 ετών. Στον ίδιο αγώνα ξεχωρίζει ακόμη ο Νίκος Νεράτζης, αλλά και οι μικρότεροι Γιάννης Κυριαζής και Ανδρέας Μητακίδης. Στις γυναίκες θα συμμετάσχουν η Αριάδνη Αδαμοπούλου και η Μυρτώ Κασσωτάκη.

Στις κορασίδες, σε δύο αγωνίσματα (60 μ./60 μ. εμπ.) θα πάρει μέρος η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ της κατηγορίας στα 60 μ. εμπ. (8.60) και κορυφαία κορασίδα του 2016 στα 60 μ. (7.84), Πασχαλίνα Παπαδοπούλου.

 

Επιμέλεια: Μάνος Παπαδάκης

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ