Ο Σ.Δ.Υ Αργολίδας στην πρώτη προπονητική ημερίδα στίβου όλων των κατηγοριών στον Άγιο Κοσμά

- Advertisement -

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αργολίδας συμμετέχει αύριο Σάββατο (14/1) στην πρώτη προπονητική ημερίδα στίβου της χρονιάς για όλες τις κατηγορίες που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

- Advertisement -

Αναλυτικά οι αθλητές του Γιώργου Καραπάνου και τα αγωνίσματα στα οποία συμμετέχουν:

Ελπίδα Καρκαλάτου: 60μ.-150μ. στην κατηγορία των γυναικών

Βασιλική Γιαγού: 60μ.- 150μ. στην κατηγορία νεανίδων

Φιορίνα Καραπάνου: Μήκος – Σφαίρα στην κατηγορία κορασίδων

Ντίμιταρ Ηλίεβ: 60μ. – 150μ. στην κατηγορία παίδων

Κωνσταντίνος Κοτσοβός: Μήκος στην κατηγορία παίδων

Η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει στις 09.00 το πρωί με την ημερίδα για τους μικρούς (ΠΠ/ΠΚ και μίνι) και θα συνεχιστεί το μεσημέρι για τις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Δυνατό τεστ

Η ημερίδα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, καθώς αρκετοί σημαντικοί αθλητές επέλεξαν να ξεκινήσουν τους αγώνες τους από τον Άγιο Κοσμά. Ανάμεσα σε αυτούς ο Παναγιώτης Τριβυζάς, που θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στα 60 μέτρα.

Το επί κοντώ θα είναι για μία ακόμη φορά από τα αγωνίσματα που θα ξεχωρίσουν, αφού έχει δηλώσει συμμετοχή ο πρωταθλητής Ευρώπης και κορυφαίος παίδας όλων των εποχών παγκοσμίως, Εμμανουήλ Καραλής, στον πρώτο του αγώνα στην κατηγορία των Κ20 ετών. Στον ίδιο αγώνα ξεχωρίζει ακόμη ο Νίκος Νεράτζης, αλλά και οι μικρότεροι Γιάννης Κυριαζής και Ανδρέας Μητακίδης. Στις γυναίκες θα συμμετάσχουν η Αριάδνη Αδαμοπούλου και η Μυρτώ Κασσωτάκη.

Στις κορασίδες, σε δύο αγωνίσματα (60 μ./60 μ. εμπ.) θα πάρει μέρος η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ της κατηγορίας στα 60 μ. εμπ. (8.60) και κορυφαία κορασίδα του 2016 στα 60 μ. (7.84), Πασχαλίνα Παπαδοπούλου.

 

Επιμέλεια: Μάνος Παπαδάκης

- Advertisement -