Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΣΜΟΣΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣΟ Ελληνας ομογενής που διορίστηκε βοηθός του Ντ. Τραμπ

Ο Ελληνας ομογενής που διορίστηκε βοηθός του Ντ. Τραμπ

Στην θέση του αναπληρωτή βοηθού του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ διορίστηκε ο ομογενής Τζορτζ Τζιτζίκος, όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης το γραφείο τύπου της ομάδας που έχει αναλάβει την μεταβίβαση των εξουσιών.
Ο ομογενής θα αναλάβει τα νέα καθήκοντά του στις 20 Ιανουαρίου, ημέρα κατά την οποία αναλαμβάνει τα καθήκοντά του στον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ.
O Τζορτζ Τζιτζίκος είχε αναλάβει τον ρόλο του διευθυντή επιχειρήσεων της εκστρατείας του Τραμπ και ήταν ένας από την αρχική πενταμελή ομάδα που χειριζόταν την πολυτάραχη και σκληρή προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου του ρεπουμπλικανικού κόμματος.
Αυτοδημιούργητος, έχει τη δική του εταιρεία, εμπνευσμένη από Ελλάδα με την ονομασία Telion που ειδικεύεται στη στρατηγική επικοινωνία, την διαχείριση κρίσεων και τις επιχειρήσεις πολιτικής. Είχε τον πρώτο λόγο επί της 8ετούς προεδρίας του George W. Bush στον Λευκό Οίκο (2001-2009), ανέλαβε την προεκλογική εκστρατεία ΜακΚέιν-Πέιλιν το 2008, την εκστρατεία του Μιτ Ρόμνεϊ (2012), ενώ είχε αναλάβει εκ μέρους της πετρελαϊκής BP την εκπροσώπηση στα μέσα ενημέρωσης, μετά το ατύχημα στην εξέδρα εξόρυξης πετρελαίου Deepwater Horizon στον Κόλπο του Μεξικού.
«Ο κύριος Τραμπ έχει κινητοποιήσει τη χώρα με έναν τρόπο. Είναι συναρπαστικό να συμμετέχω σε όλο αυτό και να βλέπω τον ενθουσιασμό του πλήθους» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Τζορτζ Τζιτζίκος.

Τι ακριβώς περιελάμβαναν οι υπηρεσίες που προσέφερε ο Τζιτζίκος στον Ντόναλντ Τραμπ; Ο ελληνοαμερικανός είναι εκείνος που διαλέγει τον φωτισμό, τη μουσική και φροντίζει για όλες τις λεπτομέρειες της κάθε εμφάνισης του Τραμπ. Ήταν μάλιστα υπεύθυνος και για την ασφάλεια των εκδηλώσεων. Σε πολλές μάλιστα ομιλίες ήταν εκείνος που εντόπιζε αυτούς που θεωρούσε ότι μπορεί αν δημιουργήσουν φασαρία.

 

 

http://www.imerisia.gr/

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ