Υλικά για 2-4 άτομα
200 γραμμάρια ελιές μαύρες
20 γραμμάρια κεφαλοτύρι τριμμένο
Μία σκελίδα σκόρδο
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζετε το σκόρδο και το χτυπάτε σε ένα γουδί. Καθαρίζετε τις ελιές από το κουκούτσι, τις ρίχνετε στο γουδί και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να γίνει ένα μείγμα.
Προσθέτετε το τριμμένο κεφαλοτύρι και ανακατεύετε με ένα κουτάλι. Δοκιμάζετε και προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και θυμάρι.
Κόβετε σε φέτες μία μπαγκέτα, τις αλείφετε με λίγο βούτυρο και πάστα ελιάς
Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ναυπλίου τιμά την 1η Μάη ημέρα πάλης διεκδίκησης και αλληλεγγύης της…
H Τοπική Διοίκηση Αργολίδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών συγκεντρώνει τρόφιμα με σκοπό να διανεμηθούν σε…
Οι ΦΙΛ.Μ.Α (Φίλοι Μοτοσυκλέτας Αργολίδας) διοργανώνουν το 1ο οδοιπορικό με μηχανές στους εγκαταλελειμμένους σταθμούς του…
Κατολίσθηση σημειώθηκε στη Θηρασιά, το Σάββατο 27 Απριλίου, στις 19:00, δίπλα από το λιμάνι του…
Το Σάββατο 27 Απριλίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 9oυ Mediterranean Yacht Show στην…
Τροχαίο ατύχημα έγινε πριν λίγη ώρα σήμερα Σάββατο 27 Απριλίου στον κόμβο στην Άρια Ναυπλίου…