Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕΡΜΙΟΝΙΔΑΔ. Σφυρής: "Μετά από 14 χρόνια η Κοιλάδα συνδέεται με τον Βιολογικό"...

Δ. Σφυρής: “Μετά από 14 χρόνια η Κοιλάδα συνδέεται με τον Βιολογικό” (ΦΩΤΟ)

Τις κατοικίες τους με τον Βιολογικό θα μπορούν να συνδέσουν από τη νέα χρονιά οι κάτοικοι της Κοιλάδας, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Ερμιονίδας, Δημήτρης Σφυρής, ενώ ανάρτησε και τις πρώτες φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με την εξέλιξη των εργασιών.

Χαρακτηριστικά τα όσα αναφέρει:

“ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Η ΔΕΥΑΕΡ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.

Το περιβάλλον, η Δημόσια Υγεία και η ποιότητα ζωής των Κοιλαδιωτών μετά απο 14 χρόνια κοροιδίας προστατεύεται. Για άλλη μια φορά η ΔΕΥΑΕΡ κατάφερε με υπερπροσπάθεια, νυχθημερόν, κάτω απο βροχή,να καταφέρει την σύνδεση της Κοιλάδας και την κατασκευή των αντλιοστασίων. Ένα έργο πολύ δύσκολο, καθώς κάποιοι ασυνείδητοι είχαν συνδέσει παρανόμως στα αποχετευτικά δίκτυα κι όλα τα λύματα κατέληγαν στα αντλιοστάσια.

Απο την νέα χρονιά οι Κοιλαδιώτες θα μπορούν να συνδέσουν τις κατοικίες τους στα αποχετευτικά δίκτυα και να καθαρίσει μια για πάντα ο τόπος τους.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΔΕΥΑΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, Το χαμηλό κόστος και η άμεση υλοποίηση των έργων οφείλεται, τόσο στην απόλυτη συνεργασία όλων των μελών του ΔΣ, όσο και στις ομόφωνες αποφάσεις τους. Σκοπός όλων είναι η εξυπηρέτηση των καταναλωτών, που επάξια το ακούραστο δίδυμο εργασίας Γιάννη Πάλλη – Πάνου Αποστόλου”.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ