Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΠαρέμβαση Τατούλη για να μείνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη Σπάρτη

Παρέμβαση Τατούλη για να μείνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη Σπάρτη

Σαν… βόμβα έσκασε η δήλωση αποχώρησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τη διοίκηση της Σπάρτης, όμως ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, κάνει λόγο για σοβαρό πλήγμα στο ποδόσφαιρο της Λακωνίας και καλεί τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να άρει την απόφασή του.

Αναλυτικά η δήλωση του Πέτρου Τατούλη

«Η πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αποχωρήσει από τα διοικητικά δρώμενα της ΑΕ Σπάρτης, αν μη τι άλλο, αποτελεί σοβαρό πλήγμα για τον αθλητισμό της Λακωνίας και της Πελοποννήσου.

Τέτοιες προσπάθειες πρέπει να στηριχθούν από όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού, καθώς μέσα από την παρουσία της ΑΕΣ, μόνο κέρδη υπάρχουν για την ανάπτυξη της Σπάρτης, της Λακωνίας και της Πελοποννήσου.

Αν επιμείνει στην απόφαση του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα είναι ένα σοβαρό πλήγμα, καθώς εκτός της ανάπτυξης, το Λακωνικό ποδόσφαιρο βρήκε έναν σοβαρό «πρεσβευτή» στις υψηλές εθνικές κατηγορίες ποδοσφαίρου.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμπαρίσταται στην προσπάθεια που κάνει η ΑΕ Σπάρτης και καλεί τον Λακωνικό κόσμο να αγκαλιάσει την ομάδα, ενώ παράλληλα θέλω να καλέσω σε προσωπικό επίπεδο το φίλο Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ανακαλέσει την απόφαση του αυτή».

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ