Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΨΥΧΑΓΩΓΙΑΗ ταβέρνα "Στάβλος" στο Ναύπλιο βραβεύτηκε στα Estia Awards 2017

Η ταβέρνα “Στάβλος” στο Ναύπλιο βραβεύτηκε στα Estia Awards 2017

Το Bronze βραβείο στην κατηγορία Grill των Estia Awards 2017 έλαβε χθες η ταβέρνα “Στάβλος” στο Ναύπλιο. Ο “Στάβλος” ξεχώρησε από πολλές επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα.

Σε μία λαμπερή και κεφάτη τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2016, στο Gazarte στην Αθήνα, βραβεύθηκαν επιχειρήσεις αντιπροσωπευτικές τόσο του γαστρονομικού πλούτου της Ελλάδας, όσο και των νέων concept που χαρακτηρίζουν την ελληνική εστίαση

Ανάμεσά στους διακριθέντες στα Estia Awards 2017 περιλαμβάνονται ηχηρά ονόματα επιχειρήσεων όπως: Simply Burgers, Γρηγόρης Μικρογεύματα, Starbucks, Kayak, Chillbox, Today Group, Crepa Crepa, e-food, Forky και Delivery.gr καθώς και εστιατόρια- πρότυπα ποιότητας απ’ όλη την Ελλάδα. Η αγωνία κορυφώθηκε πριν την απονομή των ειδικών βραβείων Top Performer στις επιχειρήσεις Yiamas Gastro Bar, Coffeelab Microroasters και Blé για τη συνολική τους αριστεία, αλλά και την ανακοίνωση των νικητών των κατηγοριών Critics’ Choice. Η κριτική επιτροπή των Estia Awards 2017 ανέδειξε τον Γκίκα Ξενάκη ως Food Personality, το concept store Yolenis και το τσιπουράδικο Με ζεν ως Food Business Innovators, το εστιατόριο CTC ως New Opening, το εστιατόριο Η Σαμ τα έχει με λάθος αγόρι ως Best Value-for-Money Restaurant και το streetfood Los Loros ως Best New Theme.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ