Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΝέα υπερσύγχρονα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ Κορίνθου (ΦΩΤΟ)

Νέα υπερσύγχρονα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ Κορίνθου (ΦΩΤΟ)

Δυο νέα υπερσύγχρονα ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ Κορίνθου παρέδωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με δύο (2) υπερσύγχρονα ασθενοφόρα μάρκας Mercedes εξοπλίστηκε ο στόλος του ΕΚΑΒ Κορίνθου.

Η προμήθεια των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Συνολικά δέκα (10) υπερσύγχρονα ασθενοφόρα παρεδόθησαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες.

Η παράδοση των ασθενοφόρων έγινε από τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Πελοπίδα Καλλίρη, τον Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Στεφανόπουλο Φάνη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους, Λέγγα Κωνσταντίνο, Γκίκα Αθανάσιο και Παπαφωτίου Απόστολο.

Σε δηλώσεις του ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Παπαφωτίου Απόστολος επισήμανε ότι προτεραιότητα της Περιφέρειας και του Περιφερειάρχη Τατούλη, είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών της δημόσιας υγείας, σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα είναι απαραίτητη όσο ποτέ η δημιουργία υποδομών στη δημόσια υγεία, με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου φροντίδας προς το κοινωνικό σύνολο.

Εξήρε το τεράστιο έργο που καταβάλουν το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, που χάρις στις φιλότιμες προσπάθειες αυτών στέκεται και παρέχει υπηρεσίες το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

asthenofora1

asthenofora3

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ