Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ Αργολίδας στον Πανελλήνιο Αγώνα Τοξοβολίας στο Κλειστό Αγ. Τριάδας Ναυπλίου

Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ Αργολίδας στον Πανελλήνιο Αγώνα Τοξοβολίας στο Κλειστό Αγ. Τριάδας Ναυπλίου

Πανελλήνιος Αγώνας Τοξοβολίας, 3 & 4 Δεκέμβρη, Κλειστό Αγ. Τριάδας, Ναύπλιο

Με εννέα μόνον αθλητες του, ενόψει των ερχόμενων αγώνων της 10-11/12, ολοκλήρωσε την αποστολή του ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ Αργολίδας, με έδρα το Ναύπλιο. Σε Ολυμπιακό και Σϋνθετο Τόξο, Α’ και Β’ Εθνική Κατηγορία, πολλά και καλά πλασαρίσματα ειδικότερα στο Ολυμπιακό Τόξο Γυναικών Β’ Εθνικής, το χρυσό μετάλλιο στο Ολυμπιακό Τόξο Ανδρών στην Α’ Εθν. Κατηγορία και το χάλκινο στο Ολυμπιακό Γυναικών Β’ Εθνικής Κατηγορίας, καθώς και μία άνοδο στην Α’ Εθνική Εφήβων, η Αργολίδα εκπροσωπήθηκε και σε αυτόν τον αγώνα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο άθλημα της Τοξοβολίας:

foinikas_toxov3-4_12Ο Παπαβασιλείου Ι, μετά την συμμετοχή του με την Εθνική Ελλάδας στον Ανοικτό Χώρο, συνέχισε τον δρόμο του προς την κορυφή του αθλήματος, με νέο ατομικό ρεκόρ, την 4η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα για φέτος, και κατέκτησε επάξια το χρυσό μετάλλιο έχοντας καταξιωμένους αντιπάλους και γερό συναγωνισμό. Το Χάλκινο κατέκτησε η Κατσίλα Μάντυ (στο Ολ. Τόξο Γυν. Β’ Κατ.), με μεγάλο νέο ατομικό ρεκόρ, και παραλίγο άνοδο στην Α’ Εθν. Κατ. (μόλις για 5 βαθμούς στους 600 έμεινε έξω από την μεγάλη κατηγορία…!). Την 4η θέση η Κατσίλα Νατάσα (στο Ολ. Τόξο Γυν. Β’ Κατ.) με νέο α.ρ., την 6η η Μαρινάκη Αθηνά (στο Ολ. Τόξο Γυν. Β’ Κατ.) επίσης με νέο α.ρ., την 4η θέση ο Αδάμης Γ. στην κατηγορία Ολ. Τόξου Εφήβων Β’ Κατ., με νέο α.ρ. και επίδοση ανόδου στην Α’ Εθν. Κατ. στους Εφήβους αλλά και στους Νέους Άνδρες!

foinikas_tox4_4-12Οι Μπρούνχελτσλ Σαμπρίνα επίσης με νέο μεγάλο α.ρ. (στο Ολ. Τόξο Γυν. Β’ Κατ.), Γατσάκος Παύλος και Φαλτσέτας Πέτρος επίσης με νέα α.ρ. (στο Ολ. Τόξο Ανδρ. Β’ Κατ.) και Ioana Bianka (στο Σύνθετο Τόξο Γυν. Α’ Κατ.), σε συνεχή εξελικτική ανοδική πορεία, προσπάθησαν για το καλύτερο και βοήθησαν με τη συμμετοχή τους τον Σϋλλογο. .

Τα συγχαρητήριά μας στους αθλητές μας, στους υπόλοιπους αθλητές της Αργολίδας, καθώς και στον διοργανώνοντα Σύλλογο και στον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Κωστούρο για την συνδρομή τους στην διεξαγωγή αγώνων στην περιοχή μας, παρέχοντας έτσι την δυνατότητα να αναδειχθεί το πλούσιο αθλητικό και αναπτυξιακό έργο του ΦΟΙΝΙΚΑ Αργολίδας.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ