Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΠρόσκληση Παρουσίασης Στρατευσίμων Κλάσης 2020 (έτος γέννησης 1999) για Κατάθεση Δελτίου Απογραφής

Πρόσκληση Παρουσίασης Στρατευσίμων Κλάσης 2020 (έτος γέννησης 1999) για Κατάθεση Δελτίου Απογραφής

Ανακοίνωση που αφορά στην υποχρέωση, σύμφωνα με τα σχετικά, όλων των αρρένων, που έχουν γεννηθεί το έτος 1999, για υποβολή Δελτίου Απογραφής από 02 ΙανοUαρίου 2016 μέχρι και 31 Μαρτίου 2017 στην Υπηρεσία μας ή στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών.

1. Ανακοινώνεται ότι από 02 Ιαν 2017 μέχρι και 31 Μαρ 2017 καλούνται όλοι οι άρρενες στρατεύσιμοι, που γεννήθηκαν το έτος 1999 (κλάση 2020), προκειμένου να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής.

2. Η κατάθεση του Δελτίου Άπογραφης μπορεί να γίνει, είτε στην έδρα της Στρατολογικής Υπηρεσίας Πελοποννήσου στην Τρίπολη αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη Στρατολογική Υπηρεσία, είτε σε οποιοδήποτε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

3. Οι στρατεύσιμοι θα πρέπει κατά την παρουσίασή τους να γνωρίζουν τα μητρώα αρρένων στα οποία είναι γραμμένοι και να έχουν μαζί τους φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας ή των σελίδων του διαβατηρίου τους με τα ληξιαρχικά τους στοιχεία ή.: εφόσον στερούνται τέτοιων εγγράφων, πιστοποιητικό Δήμου – Κοινότητας, από το οποίο θα προκύπτει η εψγραφή τους σε Μητρώα Αρρένων και το οποίο θα φέρει τη φωτογραφία τους. Επίσης, να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) καθώς και, εφόσον διαθέτουν, τον Αριθμό Φορολονικού Μητρώου τους (ΑΦΜ), προκειμένου να τους δηλώσουν κατά τη διαδικασία κατάθεσης Δελτίου Απογραφής.

4. Σε περίπτωση μη υποβολής του παραπάνω Δελτίου Απογραφής, θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες από το Νόμο πρόσθετες στρατιωτικές υποχρεώσεις .

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ