Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΜΕΣΣΗΝΙΑΜεσσηνία: Εξιχνιάστηκαν δεκατέσσερις περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής - Για τις υποθέσεις...

Μεσσηνία: Εξιχνιάστηκαν δεκατέσσερις περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής – Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν τρία άτομα

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν τρία (3) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και κλοπή
Από την εγκληματική τους δράση είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις -4.500- ευρώ

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δεκατέσσερις (14) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής, στην Καλαμάτα και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν, χθες (22.11.2016) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τρεις (3) ανήλικοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε, για σύσταση συμμορίας και κλοπή.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 3.10.2016 έως και την 22.11.2016, στην Καλαμάτα και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, είχαν διαπράξει συνολικά:
Οκτώ (8) κλοπές και δύο (2) απόπειρες κλοπής σε καταστήματα-επιχειρήσεις,
μία (1) κλοπή σε γραφείο και
τρεις (3) κλοπές δίκυκλων μοτοσυκλετών.
Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει συνολικά χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές κ.α., η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις -4.500- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ