Άργος: Τυχερή η κουκουβάγια που θα ζήσει μετά την ανθρώπινη φροντίδα… (ΒΙΝΤΕΟ)

Τυχερή μέσα στην ατυχία της ήταν μια κουκουβάγια χθες το βράδυ. Κυνηγώντας να βρει την τροφή της έπεσε επάνω σε μια γυάλινη βιτρίνα καταστήματος στο Άργος.

Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τις αισθήσεις της και να πέσει κάτω στο έδαφος. Ήταν τυχερή γιατί αμέσως αντελήφθη το συμβάν ο καταστηματάρχης, που έτρεξε να την πιάσει. Βγαίνοντας έξω από το κατάστημα είδε γάτες να πλησιάζουν επίσης την κουκουβάγια. Ο κ. Πίκης την άρπαξε στα χέρια του πριν οι γάτες την καταβροχθίσουν.

Μπαίνοντας όμως στο μαγαζί είδε ότι δεν είχε τις αισθήσεις της , αφού είχε κτυπήσει στο κεφάλι από την σύγκρουση με την τζαμαρία. Αμέσως τις έκανε μερικές μαλάξεις και μετά από λίγο το πτηνό συνήλθε. 

Ο Γιώργος της έδωσε νερό, την τάισε, την άφησε σε σκοτεινό μέρος. Η κουκουβάγια σήμερα είναι καλά. Κάθεται ήρεμη στα χέρια του σωτήρα της, που σήμερα μόλις σκοτεινιάσει θα την αποχαιρετίσει και θα την αφήσει ελεύθερη. Δεν πρόκειται να καταλάβουμε αν πει κάτι στον κ. Πίκη , αλλά βέβαιο είναι ότι θα τον ευγνωμονεί με τον δικό της τρόπο για πάντα…

Δείτε επίσης