Κατσουλάκου: Η χρήση αντισηπτικών πιο σημαντική από τις μάσκες για αντιμετώπιση του Κοροναϊού … (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τρόμος για τυχόν είσοδο του “κοροναϊού στην Ελλάδα έχει απλωθεί σε μεγάλο τμήμα και της ελληνικής κοινωνίας.  Υπάρχει ο φόβος ότι αφού ο ιός έφυγε από την Κίνα και από την Ασία και μπήκε στην Ευρώπη κάποια στιγμή θα έρθει και στην Ελλάδα.  Τα άσχημα νέα από την Ιταλία με τους επτά θανάτους και τα άδεια ράφια στα σουπερμάρκετ έχουν αρχίσει να επηρεάζουν και τους πολίτες στην Ελλάδα.

Καθημερινά πλέον η πλειοψηφία των εισερχομένων στα φαρμακεία ζητούν να προμηθευτούν μάσκες. Είδος που είναι πλέον σε έλλειψη και αυτό το γεγονός ενισχύει την ανησυχία. Παράλληλα την Ελλάδα την ταλαιπωρεί η γρίπη. Σχεδόν θύματα μόνο στην Ελλάδα από την γρίπη. Η ανησυχία μεγάλη και ίσως μόνο η άνοδος της θερμοκρασίας και η έλευση της άνοιξης να εξομαλύνει την κατάσταση και να ηρεμήσει τους πολίτες.

Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Καζάς απευθύνθηκε στην πρόεδρο των Φαρμακοποιών της Αργολίδας κα Αριστέα Κατσουλάκου αναζητώντας πιο τεκμηριωμένες και αξιόπιστες απαντήσεις.

Το ερώτημα αν στην Ελλάδα σήμερα πρέπει να προσέχουμε περισσότερο για να μην αρρωστήσουμε από γρίπη ή από τον κοροναϊό ήταν το πρώτο ερώτημα στο οποίο απάντησε η κα Κατσουλάκου. Η συνέντευξη θα τελειώσει με το τι πρέπει να κάνουμε για να αποφύγουμε τον κοροναϊό. Η απάντηση πολύ λογική… και δεν είναι η μάσκα πρωτίστως που θα ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να νοσήσουμε…

Ας δούμε το βίντεο της ανάρτησης και ας ακούσουμε τι μας λέει η κα Κατσουλάκου…

Δείτε επίσης