Τάσος Σαλεσιώτης: Πρώτο αναπτυξιακό έργο για την Αργολίδα πρέπει να είναι η σύνδεση της Ερμιονίδας με το Ναύπλιο… (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων (11-2-20) αίσθηση έκανε για μια ακόμη φορά η τοποθέτηση του επικεφαλής του συνδυασμού “Ναυπλία – Πρωτεύουσα” Τάσου Σαλεσιώτη για τα αναπτυξιακά έργα της Αργολίδας.

Ο τέως νομάρχης και νυν δημοτικός σύμβουλος τόνισε ότι δεν πρέπει να είναι πρώτοι αναπτυξιακοί στόχοι της Αργολίδας ή σύνδεση του νομού με τα Δερβενάκια και ο δρόμος της Επιδαύρου. Υποστήριξε ότι ο μέγιστος και πιο αναπτυξιακός στόχος πρέπει να είναι ο παραλιακός δρόμος από τα Καρναζέϊκα προς την Ερμιονίδα. Η Αργολίδα είναι ένας διαιρεμένος νομός χωρίς ουσιαστική σύνδεση των δύο περιοχών της. Δεν είναι δυνατόν να πρέπει να φτάσεις στην Τραχειά για να πας στην Ερμιονίδα.

Κατήγγειλε επίσης, ότι ο περιφερειάρχης κ. Νίκας δεν γνωρίζει την περιοχή και τις ιδιαιτερότητες της. Όταν όμως προεκλογικά μίλησε για τον παραλιακό δρόμο, που ο ίδιος προτείνει, τα κυκλώματα έπεσαν επάνω του και δεν ξαναανέφερε κουβέντα.

Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του Τάσου Σαλεσιώτη στο βίντεο αυτής της ανάρτησης.

 

Δείτε επίσης