Πάνος Σκουρλέτης από το Άργος: Ψαρεύει σε θολά νερά η Νέα Δημοκρατία

Στο Εργατικό Κέντρο του Άργους μίλησε σήμερα το βράδυ ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης κατά την διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης των υποψηφίων του κόμματος στην Αργολίδα.

Πριν την κεντρική ομιλία, ο υπουργός έδωσε συνέντευξη τύπου, στην οποία είπε ότι τα κόμματα εν όψει των εκλογών έπρεπε να θέσουν όλα τις προτάσεις τους.

Τόνισε ότι το μεγάλο διακύβευμα αν έρθει η Νέα Δημοκρατία στην εξουσία είναι το ασφαλιστικό.  Ανέφερε μάλιστα ότι: “Η ΝΔ δεν λέει τίποτα για το ασφαλιστικό. Η πρόθεση της είναι η ιδιωτικοποίηση της ασφάλισης. Η διεθνής εμπειρία όμως όπου αυτή επιχειρήθηκε ήταν αποτυχία . Η θέση μας είναι ότι οι εισφορές των νεοεισερχομένων πρέπει να καλύπτουν το κόστος των εξερχομένων”.

Ο κ. Σκουρλέτης είπε επίσης ότι με την Νέα Δημοκρατία τις νοσοκόμες θα τις πληρώνουν οι ιδιώτες.

Θα επεχειρηθεί η κατάργηση του δημόσιου χαρακτήρα της ασφάλισης, της υγείας και της παιδείας. Θα γίνει συρρίκνωση του δημόσιου τομέα. Για κάθε πέντε που θα φεύγουν, ένας θα έρχεται. Χαρακτήρισε το πρόγραμμα της ΝΔ ακραίο νεοφιλελεύθερο πρόγραμμμα.

Ο κ. Σκουρλέτης μίλησε για την “βελτίωση της οικονομίας που σημείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ” και τέλος ισχυρίσθηκε ότι η Νέα Δημοκρατία εκπροσωπεί μόνο τα συμφέροντα των τραπεζιτών.

 

Δείτε επίσης