ΦΩΣ στην υπόθεση του Λούνα Παρκ στο Ναύπλιο – Τι λέει από την άλλη πλευρά… ο κ. Προμοίρας

Συνέχεια σήμερα στο θέμα που άνοιξε χθες με την δημοπρασία για το στήσιμο του Λούνα Παρκ στο Ναύπλιο. Μια καταγγελία του κ. Λεωνίδα Κακαλέτρη, στο ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑtv , μετά την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στον Εισαγγελέα μαζί με τον κ. Αγησίλαο Λαγανά, πυροδότησαν την ατμόσφαιρα της περιοχής και φούντωσαν κάθε λογής σενάρια.

Σήμερα δίνουμε συνέχεια στην υπόθεση, αφού πρέπει να διαλευκανθεί το τι ακριβώς συμβαίνει με αυτές τις δημοπρασίες και αν υπάρχει κάτι μεμπτόν ή ακόμη και παράνομο στην όλη διαδικασία που τηρείται. Το θέμα και η έρευνα δεν αφορούν φυσικά μόνο την περιοχή και τον δήμο Ναυπλιέων, αλλά όλες τις πόλεις και τους δήμους της χώρας που δέχονται Λούνα Παρκ και άλλου είδους παιχνίδια και διεξάγουν σχετικές δημοπρασίες.

Ο δημοσιογράφος κ. Μιχάλης Καζάς μίλησε με τον επιχειρηματία που είχε κερδίσει την τελευταία δημοπρασία τον περασμένο Νοέμβριο για το Ναύπλιο και είχε εγκαταστήσει τα παιχνίδια του στο χώρο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Ναυπλίου και ήταν ο κ. Γεώργιος Προμοίρας.

Αποκαλυπτική η συνέντευξη, αφού μέσα από αυτήν γίνεται γνωστός ο τρόπος που χρησιμοποιούν οι δήμοι ώστε να χαμηλώνουν το κόστος παρουσίας Λούνα Παρκ και ταυτόχρονα διοργάνωσης Χριστουγεννιάτικων και λοιπών χώρων και χωριών.

Ο κ. Προμοίρας αντέκρουσε όσα κατήγγειλε χθες ο κ. Κακαλέτρης και μας διαβεβαίωσε ότι τηρείται κατά γράμμα ο νόμος και ότι δεν έχει ποτέ δημιουργηθεί θέμα λόγω της ασφάλειας ή της λειτουργίας των μηχανημάτων.

 

 

Δείτε επίσης