ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ:
Δημ. ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ: “Δέχθηκα εκατοντάδες αιτήματα συμπαράστασης από μαθητές” – Εκπομπή “Διάλογοι” Παν. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ: “Ο κ. Κωστούρος έχει κάνει ελάχιστα – Έχω αποδείξει πως μπορώ περισσότερα” – Εκπομπή “Διάλογοι” Νίκος ΛΥΓΕΡΟΣ: “Ο Ελληνισμός είναι εργαλείο εναντίον της βαρβαρότητας” – Εκπομπή “Διάλογοι” Αλεξ. ΛΥΓΓΙΤΣΟΣ: Η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει το μαρξιστικό μοντέλο και να “σπάσει αυγά” – Εκπομπή “Διάλογοι” Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Πέτρος Διολίτσης – Εκπομπή “Διάλογοι” Μπ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: “Δεν είμαι αισιόδοξος για την πορεία της εκβάθυνσης του Λιμένα” Ε.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ: “Έκλεισε ο κύκλος στην Αυτοδιοίκηση – Με ενδιαφέρει η κεντρική Πολιτική” Τάσσος ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ: “Η επίθεση εναντίον μου κατευθύνεται από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών” Παν. ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ: “Μπορούμε περισσότερα στην Αργολίδα το 2019” Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ: “Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δείχνουν αδιαφορία και για την Αργολίδα” Φώτ. ΚΟΛΕΒΕΝΤΗΣ: “Πρέπει να δώσουμε προοπτική και μέλλον στα νέα παιδιά” Σεβ. Μητροπολίτης Αργολίδος ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: “Ο Χριστός κάνει τομή στη Ζωή και την Ιστορία” Γεώρ. ΓΑΒΡΗΛΟΣ: “Με ενδιαφέρει ένας ρόλος στην Κεντρική Πολιτική” Αντ.ΝΤΕΜΟΣ: “Η Εκπαίδευση δεν ήταν προτεραιότητα για τις Κυβερνήσεις – Βόμβα το Δημογραφικό” Β. ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ: “Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ένα τεράστιο Σχολείο”

Γεώρ. ΓΑΒΡΗΛΟΣ: “Με ενδιαφέρει ένας ρόλος στην Κεντρική Πολιτική”

Τον Αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και γνωστό Δικηγόρο, Γιώργο Γαβρήλο φιλοξένησε η εκπομπή “ΔΙΑΛΟΓΟΙ” του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv.

Ο κ. Γαβρήλος μίλησε για την Περιφερειακή Αρχή Τατούλη, για την λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου, ενώ ερωτηθείς σχετικά ξεκαθάρισε ότι κλείνει ο κύκλος του στην Αυτοδιοίκηση και πως ετοιμάζεται να κατέλθει στην Κεντρική Πολιτική.

Ακόμη σχολίασε – μεταξύ άλλων- την “Συμφωνία των Πρεσπών” η οποία υποστήριξε ότι είναι εθνικά ωφέλιμη για την Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και σε σειρά θεμάτων της Αργολίδας.

Δείτε την εκπομπή “ΔΙΑΛΟΓΟΙ” με τον Βασίλη Ζώη από το ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv.

 

Δείτε επίσης