ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ:
Δημ. ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ: “Δέχθηκα εκατοντάδες αιτήματα συμπαράστασης από μαθητές” – Εκπομπή “Διάλογοι” Παν. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ: “Ο κ. Κωστούρος έχει κάνει ελάχιστα – Έχω αποδείξει πως μπορώ περισσότερα” – Εκπομπή “Διάλογοι” Νίκος ΛΥΓΕΡΟΣ: “Ο Ελληνισμός είναι εργαλείο εναντίον της βαρβαρότητας” – Εκπομπή “Διάλογοι” Αλεξ. ΛΥΓΓΙΤΣΟΣ: Η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει το μαρξιστικό μοντέλο και να “σπάσει αυγά” – Εκπομπή “Διάλογοι” Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Πέτρος Διολίτσης – Εκπομπή “Διάλογοι” Μπ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: “Δεν είμαι αισιόδοξος για την πορεία της εκβάθυνσης του Λιμένα” Ε.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ: “Έκλεισε ο κύκλος στην Αυτοδιοίκηση – Με ενδιαφέρει η κεντρική Πολιτική” Τάσσος ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ: “Η επίθεση εναντίον μου κατευθύνεται από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών” Παν. ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ: “Μπορούμε περισσότερα στην Αργολίδα το 2019” Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ: “Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δείχνουν αδιαφορία και για την Αργολίδα” Φώτ. ΚΟΛΕΒΕΝΤΗΣ: “Πρέπει να δώσουμε προοπτική και μέλλον στα νέα παιδιά” Σεβ. Μητροπολίτης Αργολίδος ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: “Ο Χριστός κάνει τομή στη Ζωή και την Ιστορία” Γεώρ. ΓΑΒΡΗΛΟΣ: “Με ενδιαφέρει ένας ρόλος στην Κεντρική Πολιτική” Αντ.ΝΤΕΜΟΣ: “Η Εκπαίδευση δεν ήταν προτεραιότητα για τις Κυβερνήσεις – Βόμβα το Δημογραφικό” Β. ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ: “Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ένα τεράστιο Σχολείο”

Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ: “Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δείχνουν αδιαφορία και για την Αργολίδα”

Πρόσωπα στο βίντεο

Ο βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝ.ΑΛ. και πρώην Υπουργός Γιάννης Μανιάτης ήταν φιλοξενούμενος της εκπομπής “ΔΙΑΛΟΓΟΙ” του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv όπου και συζητήσαμε για σειρά θεμάτων που αφορούν την Αργολίδα (πορεία Αναβάλου, “Φραγκίστας”, Φυσικό Αέριο, Ζ.Ο.Ε, Σιδηροδρομική σύνδεση) αλλά και για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο κ. Μανιάτης επισήμανε -μεταξύ άλλων- πως η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δείχνει αδιαφορία στην παρακολούθηση και προώθηση σημαντικών έργων υποδομής με αποτέλεσμα μεγάλες καθυστερήσεις, ενώ δεν απέκλεισε να πραγματοποιηθούν πρόωρες Εθνικές εκλογές ακόμη και μέσα στο χειμώνα, με αφορμή και την “Συμφωνία των Πρεσπών”.

Δείτε την εκπομπή “ΔΙΑΛΟΓΟΙ” με τον Βασίλη Ζώη στο ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv.

 

Δείτε επίσης