ΒΙΝΤΕΟ: Οι Εβραίοι στηρίζουν Καμπόσο και αποκαλούν “σάπιο” τον Μπουτάρη που δεν χρειάζονται της αγάπη του

Από τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης ήρθε σήμερα μια αποστομωτική απάντηση στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για το δήθεν ενδιαφέρον τους για αυτούς. Είναι μια απάντηση που μπορεί να ακουστεί και από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, διότι αποδεικνύει πόσο πολιτικά λάθος ήταν η διαγραφή του δημάρχου Άργους- Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου.

Οι λαοί και τα έθνη μπορούν να συνεργάζονται ειρηνικά μεταξύ τους. Η διεθνοποίηση είναι ο πραγματικός κίνδυνος για την παγκόσμια κοινότητα. Η άγνοια της ιστορίας που μας αναγκάζει να ξαναζούμε γεγονότα και να ωριμάζουν πάλι όλοι αυτοί οι κοινωνικοί και οικονομικοί ανταγωνισμοί, που οδηγούν την ανθρωπότητα σε νέες εντάσεις, πολέμους και καταστροφές.

Ο Ραββίνος Μορντεχάϊ Φριζής είναι στο βίντεο ξεκαθαρος. Ο Μπουτάρης είναι πρόβλημα και όχι φίλος λέει και συνεχίζει λέγοντας ότι “είναι μια μορφή αρκετά προβληματική … με θητεία στην ακροδεξιά … με ανθελληνικές θέσεις … είχε κόντρα στο συλλαλητηριο της Θεσσαλονίκης… είναι liberal φασίστας… χρησιμοποιεί τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης και τον πόνο τους…έχουμε μεγάλο πρόβλημα με αυτόν τον τύπο“. Λέγει πολλά ακόμη και καταλήγει …”ότι όποιος είναι προδότης του λαού του… είναι δηλαδ’η εθνοπροδότης … πως είναι δυνατόν να σεβαστεί κάποιον άλλο λαό… αυτή είναι η πικρή αλήθεια”.

Ακούστε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα, για την διαγραφή Καμπόσου, τα λάθη του Μητσοτάκη και του Άδωνη και την πίκρα που διακατέχει σχεδόν όλους του Νεοδημοκράτες της Αργολίδας και όχι μόνο.

 

Δείτε επίσης