ΡΟΗ

Ροή Προγράμματος

ΒΙΝΤΕΟ: Νέα κινητοποίηση αύριο από το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ναυπλίου για τη λήξη συμβάσεων προσωπικού

Με αφορμή τη λήξη των συμβάσεων σημαντικού αριθμού από το προσωπικό (σε διάφορους τομείς) τους επόμενους μήνες το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ναυπλίου θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή το μεσημέρι διαμαρτυρία στο προαύλιο του Νοσοκομείου.

ΒΙΝΤΕΟ: Ξεκίνησαν μαθήματα κολύμβησης στα πλαίσια της Φυσικής Αγωγής για μαθητές Γ’ Δημοτικού στο Κολυμβητήριο Άργους!

“Σήμερα ξεκίνησαν τα μαθήματα κολύμβησης στα τμήματα της ΄Γ τάξης δημοτικών σχολείων του Δήμου μας, στο νέο κλειστό κολυμβητήριο!Δεν μπορώ να σας περιγράψω την χαρά μου που οι μικροί μαθητές κατά την ώρα της γυμναστικής θα μαθαίνουν κολύμβηση! Αυτή είναι η ανταμοιβή μου!!!” ανέφερε σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, κ. Δημήτρης Καμπόσος

Ο πάτερ Γεώργιος Σελλής για τον Εορτασμό της μετακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Πέτρου Άργους

Ο πάτερ Γεώργιος Σελλής μιλάει στην κάμερα του argonafplia.tv για τον Εορτασμό της μετακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Πέτρου Άργους στις 23 Ιανουαρίου.

Σημαντικές οι ανάγκες για αίμα στην Αργολίδα – Έκκληση για εθελοντές αιμοδότες (βίντεο)

“Είναι πολύ σημαντικό οι υγιείς συμπολίτες μας που μπορούν να αιμοδοτήσουν να προσέλθουν στην Εθελοντική Αιμοδοσία, είναι απαραίτητοι όλοι πραγματικά δεν περισσεύει κανείς”ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας “Δεσμοί Αίματος” κ. Δημήτρης Σελλής με αφορμή την 150η Εθελοντική Αιμοδοσία

Αντώνης Ντέμος :Δεν έχει κλείσει κανένα τμήμα από τα δημοτικά σχολεία της Αργολίδας

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α’θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, κ. Αντώνης Ντέμος μιλάει στην κάμερα του argonafplia και επισημαίνει πως στα Σχολεία της Αργολίδας υπάρχει “μια σταθεροποίηση και κάμψη των κρουσμάτων, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θεωρώ ότι θα είναι απόλυτα διαχειρίσιμη η διαδικασία” και εξέφρασε αισιοδοξία για την πορεία από εδώ και πέρα.

ΒΙΝΤΕΟ: Ερευνητικό πρόγραμμα από το Υπουργείο Πολιτισμού για την προστασία των τειχών της Ακροναυπλίας

Την οριοθέτηση των σημείων “που διαφαίνεται να υπάρχει πρόβλημα-τα οποία δεν είναι πολλά-στα τείχη της Ακροναυπλίας με σκοπό να αποφύγουμε κινδύνους από τυχόν πτώσεις” πραγματοποιεί όπως ανέφερε ο κ.Θεμιστοκλής Βλαχούλης, προϊστάμενος στη διεύθυνση αναστήλωσης βυζαντινών μεταβυζαντινών μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού

Οι χειμερινοί κολυμβητές στο Ναύπλιο έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους (βίντεο)

Και φέτος οι χειμερινοί κολυμβητές στο Ναύπλιο έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του 2022 με πολλές ευχές για χειμερινές βουτιές στην παραλία της Αρβανιτιάς (βίντεο)

ΒΙΝΤΕΟ: Επαναλειτουργεί μετά από συντήρηση το Κολυμβητήριο Άργους – Τι ανέφερε ο Καμπόσος για το Δημοτικό Γυμναστήριο

Ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, κ. Δημήτρης Καμπόσος μιλά για την επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου μετά και τις εργασίες συντήρησης και βελτίωσης που πραγματοποιήθηκανΕπίσης αναφέρεται και στο Δημοτικό Γυμναστήριο και τις προϋποθέσεις εγγραφής, τονίζοντας πως “εμείς δεν κάνουμε αντίπραξη στα γυμναστήρια, έχουμε ένα γυμναστήριο για τους ανθρώπους που δεν έχουν την δυνατότητα να είναι πελάτες άλλων γυμναστηρίων”.

ΒΙΝΤΕΟ: Έκλεψαν καταλύτες από οχήματα στη Νέα Κίο – Οργή Αθανασόπουλου: “Η Πολιτεία έχει κλειστά τα αυτιά της”

Ο Αντιδήμαρχος Άργους-Μυκηνών, περιφερειακός υπεύθυνος για τον πρώην δήμο Νέας Κίου κ. Γιάννης Αθανασόπουλος μίλησε στην κάμερα του argonafplia.gr και κατήγγειλε απίστευτο περιστατικό κλοπής καταλυτών από σταθμευμένα αυτοκίνητα σε επιχείρηση στη Νέα Κίο!

ΒΙΝΤΕΟ: Τι συζήτησαν Βορίδης-Καμπόσος στο Άργος

“Ένας πραγματικός φίλος, ήρθε να με δει απόψε στο Άργος , χωρίς ατζέντα, χωρίς πρωτόκολλο, έτσι απλά, φάγαμε και τα είπαμε, θυμηθήκαμε παλιές ωραίες ιστορίες….όταν δεν είχε κανένας απ’ τους δύο μας αξιώματα”.Αυτά ανέφερε ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών και πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου, Δημήτρης Καμπόσος 

ΒΙΝΤΕΟ: Αισιοδοξία για την εξαγωγική πορεία του πορτοκαλιού το επόμενο διάστημα

Ο έμπειρος συνεταιριστής από την Αργολίδα, κ. Δημήτρης Δήμας μίλησε στην κάμερα του argonafplia.gr για την εξαγωγική πορεία του πορτοκαλιού το επόμενο διάστημα.“Μέχρι τέλος του μήνα τα μεγαλόκαρπα πορτοκάλια θα έχουν άνοδο τουλάχιστον 20% και θα πάρουν καλύτερη τιμή” ενώ εξέφρασε αισιοδοξία και για τα υπόλοιπα πορτοκάλια.

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Δημήτρης Καμπόσος για την τοποθέτηση σύγχρονων στάσεων λεωφορείων στο Άργος

Χαρακτηριστικά ο κ. Καμπόσος ανέφερε σε ανάρτησή του. “Ξεκίνησε η τοποθέτηση των στάσεων λεωφορείων στο κέντρο του Άργους. Στάσεις σύγχρονες για την προστασία των δημοτών απο τις καιρικές συνθήκες.Ο Δήμος Άργους Μυκηνών σε άριστη συνεργασία με το ΚΤΕΛ Αργολίδας, αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών. Τώρα η τοποθέτηση μπροστά απο τους στρατώνες Καποδίστρια-Φείδωνος. Προχωράμε μπροστά!”

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Δημήτρης Καμπόσος για την τοποθέτηση σύγχρονων στάσεων λεωφορείων στο Άργος

“Ξεκίνησε η τοποθέτηση των στάσεων λεωφορείων στο κέντρο του Άργους. Στάσεις σύγχρονες για την προστασία των δημοτών απο τις καιρικές συνθήκες.Ο Δήμος Άργους Μυκηνών σε άριστη συνεργασία με το ΚΤΕΛ Αργολίδας, αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών. Τώρα η τοποθέτηση μπροστά απο τους στρατώνες Καποδίστρια-Φείδωνος. Προχωράμε μπροστά!”

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Γιάννης Γκιόλας για τα έργα επισκευής και αποκατάστασης που δρομολογούνται για το Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου

Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιάννης Γκιόλας μίλησε στην κάμερα του argonafplia.gr σχετικά με την αναγκαιότητα των έργων επισκευής και αποκατάστασης του Δικαστικού Μεγάρου Ναυπλίου και την πρόσφατη θετική εξέλιξη από την Εταιρία Κτιριακών Υποδομών.

ΒΙΝΤΕΟ: Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα Τετάρτη 12 Ιανουαρίου η τελετή παράδοσης-παραλαβής των καθηκόντων από τον Γιάννη Μαλτέζο στο νέο Αντιπεριφερειαρχη Αργολίδας κ. Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Π.Ε Αργολίδας.

ΒΙΝΤΕΟ – Γκόνης: Εικόνα εγκατάλειψης στην παραλιακή ζώνη – Διαμαρτυρίες και από επαγγελματίες στο Τολό

Εγκατάλειψη στην παραλία “Ψιλή Άμμος” στο Τολό του Δήμου Ναυπλιέων καταγγέλλουν στην κάμερα του argonafplia.gr επαγγελματίες από την περιοχή.Επίσης μιλάει και ο δημοτικός σύμβουλος από την δημοτική παράταξη “Λαϊκή Συσπείρωση” στο Δήμο Ναυπλιέων, κ. Κώστας Γκόνης για το φαινόμενο της διάβρωσης των ακτών και τι προβλήματα δημιουργεί και θα δημιουργήσει, ενώ η δημοτική παράταξη ζητά […]

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Διευθυντής Β’θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας μιλά για την επαναλειτουργία των Σχολείων

Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Β’θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, κ. Βασίλης Πολύδωρος μιλά στην κάμερα του argonafplia.gr αναλυτικά για την διαδικασία των διαγνωστικών ελέγχων με self test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, ενώ αναφέρεται και για το τι ισχύει για την αντικατάσταση εκπαιδευτικών που τυχόν νοσούν ή νοσήσουν.

ΒΙΝΤΕΟ: Η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας για τις ελλείψεις σε δωρεάν self test σε φαρμακεία

Η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας, κα. Αριστέα Κατσουλάκου μίλησε στην κάμερα του argonafplia.gr για τις ελλείψεις που παρατηρήθηκαν στα δωρεάν self test, αλλά και σε κάποια φάρμακα ενώ ζήτησε την κατανόηση και την υπομονή των πολιτών αυτές τις ημέρες.

ΒΙΝΤΕΟ: Δημαιρεσίες στο Δήμο Άργους – Μυκηνών – Τι είπε ο Δημ. Καμπόσος για τις προσχωρήσεις και την σύμπραξη Πανοβράκου

Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, κ. Δημήτρης Καμπόσος μίλησε στην κάμερα του argonafplia.gr για τις δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή 9 Ιανουαρίου για το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και τις συνθέσεις των Επιτροπών. Επίσης αναφέρεται και στην πρόσφατη ανακοίνωση σύμπραξης με την παράταξη του κ. Πανοβράκου αλλά και την προσχώρηση των ανεξάρτητων συμβούλων κ.κ […]

ΒΙΝΤΕΟ – Πανοβράκος: Επ’ ωφελεία των δημοτών η σύμπραξή μας με την παράταξη του Δημήτρη Καμπόσου

“Είμαι εδώ για να ψηφίζω ναι στα θετικά και να καταψηφίζω τα αρνητικά, όπως πάντα” αναφέρει -μεταξύ άλλων- ο κ. Γιώργος Πανοβράκος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Δήμου Άργους – Μυκηνών “Νέα Αρχή” μιλώντας στην κάμερα του argonafplia.gr σχετικά με την πρόσφατη σύμπραξη με την παράταξη του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου.

Από την Αργολίδα ο νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου ο Γιάννης Μαλτέζος (video)

Ολοκληρώθηκε διαδικασία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με την εκλογή του νέου Προεδρείου. Πρόεδρος του σώματος εκλέχθηκε ο Γιάννης Μαλτέζος (πρόταση από την πλειοψηφία, την παράταξη Νίκα), Αντιπρόεδρος η Αντωνία Μπούζα (πρόταση από την παράταξη Τατούλη) και Γραμματέας η Ευγενία Δημητρακοπούλου (πρόταση από την παράταξη Δέδε).

Οι πολυκατοικίες αποκτούν ΑΦΜ (video)

Νέες απλούστερες διαδικασίες για την απόκτηση ΑΦΜ από πολυκατοικίες, προκειμένου να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ» ή για να εκτελούν συναλλαγές φορολογικού χαρακτήρα ή για να ανοίξουν τραπεζικό λογαρισμό, καθιερώνει η ΑΑΔΕ.

Κοινή Συνέντευξη Μαλτέζου – Μαντζούνη για τα πεπραγμένα της θητείας τους στην Αργολίδα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, κ. Γιάννης Μαλτέζος και θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, κ. Γιάννης Μαντζούνης μίλησαν σήμερα σε Συνέντευξη Τύπου, λίγες ημέρες πριν την ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τη νέα σύνθεση αλλά και τις αλλαγές που θα κάνει σε πρόσωπα ο Περιφερειάρχης. κ. Παναγιώτης Νίκας.

Σοβαρές καταγγελίες από τον Φώτη Κολεβέντη για τις συνθήκες εργασίας σε κάποια συσκευαστήρια στην Αργολίδα

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας, κ. Φώτης Κολεβέντης μιλά στην κάμερα του argonafplia.gr και καταγγέλλει πως μειοψηφία συσκευαστηρίων εσπεριδοειδών -τέσσερα ειδικότερα όπως αναφέρει- απασχολεί προσωπικό χωρίς τα προβλεπόμενα από ασφαλιστικής, μισθολογικής άλλα και υγειονομικής πλευράς.

Covid19: Να μην υποτιμήσουμε την “Όμικρον” – Τι να προσέξουν όσοι νοσούν στο σπίτι

Ο κ. Κατσαρός χαρακτήρισε “δύσκολο μήνα” τον Ιανουάριο, ενώ επισήμανε ότι χρειάζεται σοβαρότητα και ψυχραιμία και πως δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε την μετάλλαξη “Όμικρον” η οποία φέρνει περαιτέρω πίεση στο Σύστημα Υγείας. Ακόμη δίνει οδηγίες για τους πολίτες που νοσούν στο σπίτι, ενώ μιλά και για το άνοιγμα των Σχολείων και την πορεία των […]

Με ηλιόλουστη ημέρα έγινε ο Εορτασμός των Θεοφανείων και Αγιασμός των Υδάτων στο Ναύπλιο 

Στο Ναύπλιο  η κάμερα του argonafplia.gr για τον Εορτασμό των Θεοφανείων και τα όσα δήλωσαν ο κ. Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, κ. Γιάννης Μαλτέζος, οι βουλευτές Αργολίδας, κ.κ Γιάννης Ανδριανός και Ανδρέας Πουλάς.

Εορτασμός των Θεοφανείων και Αγιασμός των Υδάτων στην Νέα Κίο Άργους

Στην Νέα Κίο Άργους βρέθηκε η κάμερα του argonafplia.gr. Παρακολουθήστε τα παρακάτω βίντεο και τα όσα δήλωσαν ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, κ. Δημήτρης Καμπόσος .Επίσης μιλά και ο κ. Νίκος Σαρηγιάννης πρόεδρος της Τ.Κ Νέας Κίου για τα ιδιαίτερα έθιμα της περιοχής, τα οποία λόγω πανδημίας φέτος δεν εορτάστηκαν.

Πως εορτάζονται φέτος τα Θεοφάνεια στη Νέα Κίο – Κανονικά η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού

Στην κάμερα του argonafplia.gr μίλησε ο π. Δημοσθένης Γάτσιος από τη Νέα Κίο Άργους για την εορτή των Θεοφανείων και τον Αγιασμό των Υδάτων και πως τελείται φέτος, ενώ αναφέρεται αναλυτικά στο εορτολόγιο της Εκκλησίας μας από τα Χριστούγεννα.

Αμοιβή σε όσους αποκαλύπτουν φοροφυγάδες (video)

Μέσω ειδικής εφαρμογής , που αναμένεται σύντομα να ειναι διαθέσιμη στα κινητά, οι πολίτες θα μπορούν να σκανάρουν το QR code της απόδειξης από το κατάστημα που έχουν επισκεφθεί, ώστε να διαπιστώσουν αν είναι κανονική. Μάλιστα η ΑΑΔΕ σχεδιάζει να επιβραβεύει όσους πολίτες καταγγέλλουν περιπτώσεις φοροδιαφυγής.

Στο Ναύπλιο η έδρα της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης – Παρουσία Αυγενάκη η υπογραφή μεταφοράς

Με την παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα εκδήλωση στο Βουλευτικό Ναυπλίου για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της επίσημης μεταφορά της Έδρας από τη Ρώμη στο Ναύπλιο.

Βίντεο από την φωτιά που έκαψε ολοσχερώς σπίτι στην ‘Ηρα Αργολίδας

Στις 22:30 σήμερα 4 Ιανουαρίου 2022  πυρκαγιά ξέσπασε σε σπίτι στην Τοπική Κοινότητα Ήρα του δήμου Άργους – Μυκηνών .Η οικία είναι παλαιάς κατασκευής και από πληροφορίες δεν υπήρχαν άνθρωποι μέσα. Το σπίτι καίγεται ολοσχερώς.

Ουρές στο Άργος για τη διενέργεια δωρεάν rapid test από τη ΚΟΜΥ Αργολίδας

Σημαντική ήταν σήμερα Δευτέρα 3 Ιανουαρίου η προσέλευση πολιτών στο Άργος για τη διενέργεια δωρεάν rapid test που πραγματοποιεί καθημερινά η Κινητή Ομάδα Υγείας Αργολίδας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας στο Άργος στους Στρατώνες Καποδίστρια (Ζωγράφου κ’ Φείδωνος).

Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών “Το 2022 θα είναι η χρονιά εκείνη που θα φανούν πάλι τα χαμόγελα στα πρόσωπα του κόσμου”

υχές από τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών και πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, κ. Δημήτρη Καμπόσο με την ευκαιρία της σημερινής συνάντησης με δημοσιογράφους από τα τοπικά ΜΜΕ.