ΡΟΗ

Ροή Προγράμματος

Μαλτέζος: Εφαρμόζουμε τα μέτρα του ΕΟΔΥ για αποτροπή συνωστισμού – Τα τεστ στους εργάτες γης

Τι είπε ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος για την εφαρμογή των μέτρων του ΕΟΔΥ για αποτροπή συνωστισμού στα γραφεία της Περιφέρειας και επίσης τι ανέφερε για τα τεστ κορονοϊού στους εργάτες γης και ανησυχούντες πολίτες.  

Περισσότερα κεφάλαια για τη μη επιστρεπτέα επιχορήγηση – Τα κριτήρια για τις επιχειρήσεις

Περισσότερα κεφάλαια για τη μη επιστρεπτέα επιχορήγηση – Τα κριτήρια για τις επιχειρήσεις Το βίντεο του ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Tv προβάλλεται από το ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ Tv κατόπιν σχετικής συμφωνίας των δύο μέσων.  

Εντοπισμός καταστήματος παράνομων τυχερών παιγνίων

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με παράνομα τυχερά παίγνια, το οποίο λειτουργούσε κατά παράβαση των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού. Σε βάρος του προσωρινά υπεύθυνου και (67) παικτών, που βρέθηκαν εντός του καταστήματος, επιβλήθηκαν συνολικά διοικητικά πρόστιμα (43.100) ευρώ, για μη χρήση μάσκας και παραβίαση […]

Πως γίνεται η μετακίνηση για την ελαιοσυγκομιδή – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Πως γίνεται η μετακίνηση για την ελαιοσυγκομιδή – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε Το βίντεο του ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Tv προβάλλεται από το ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ Tv κατόπιν σχετικής συμφωνίας των δύο μέσων.  

Αυξημένη φέτος η ζήτηση εμβολίων για τη γρίπη – Ο καλός καιρός “φρενάρει” τις εποχικές ιώσεις

Αυξημένη φέτος η ζήτηση εμβολίων για τη γρίπη – Ο καλός καιρός “φρενάρει” τις εποχικές ιώσεις Το βίντεο του ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Tv προβάλλεται από το ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ Tv κατόπιν σχετικής συμφωνίας των δύο μέσων.

Δίνη: Ανάβαλος τα νερά που «ξεδίψασαν» τον κάμπο της Αργολίδας (βίντεο drone)

Πρόκειται για μία υποθαλάσσια πηγή κοντά στο χωριό πηγή κοντά στο χωριό Κιβέρι στην Αργολίδα. Σήμερα οι ντόπιοι το αποκαλούν Ανάβαλο.  Και η ιστορία του όσον αφορά το πρόβλημα της Αθήνας είναι ενδιαφέρουσα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το exploringgreece.tv.