ΡΟΗ

Ροή Προγράμματος

Διολίτσης: Με γρήγορους ρυθμούς προχωράει το έργο της ύδρευσης του Κουτσοποδίου από Πηγές της Λέρνης

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Άργους- Μυκηνών Πέτρος Διολίτσης μας ενημερώνει για το σπουδαίο έργο που προχωρά με γρήγορους ρυθμούς και δεν είναι άλλο στην παρούσα φάση από εκείνο της ύδρευσης του Κουτσοποδίου από τις Πηγές της Λέρνης.  

Αλλαγές έρχονται στο επίδομα ανεργίας

Αλλαγές φέρνει η κυβέρνηση στο επίδομα ανεργίας καθώς αυτό πλέον θα εξαρτάται από την ένταξη του ανέργου σε προγράμματα κατάρτισης. Το βίντεο του ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Tv προβάλλεται από το ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ Tv κατόπιν σχετικής συμφωνίας των δύο μέσων.  

Δευτέρα 14 Ιουνίου ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις – Τι θα ισχύσει φέτος

Δευτέρα 14 Ιουνίου ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις – Τι θα ισχύσει φέτος Το βίντεο του ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Tv προβάλλεται από το ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ Tv κατόπιν σχετικής συμφωνίας των δύο μέσων.  

Μέχρι 30 Ιουνίου η προθεσμία για πλειστηριασμούς Α’ κατοικίας για τα ευάλωτα νοικοκυριά

Μέχρι 30 Ιουνίου η προθεσμία για πλειστηριασμούς Α’ κατοικίας για τα ευάλωτα νοικοκυριά Το βίντεο του ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Tv προβάλλεται από το ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ Tv κατόπιν σχετικής συμφωνίας των δύο μέσων.

“Ανάρπαστα” τα ραντεβού για εμβόλια από άτομα ηλικίας 25-29

Η νεολαία έχει αγκαλιάσει τη διαδικασία του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού , κάτι που μας δίνει ελπίδα και αισιοδοξία για το επόμενο διάστημα. Αυτό επεσήμανε ο πνευμονολόγος του κέντρου υγείας Καλαμάτας Γιώργος Λαφαζάνος τονίζοντας παράλληλα πως οι εμβολιασμοί προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς. Το βίντεο του ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Tv προβάλλεται από το ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ Tv κατόπιν σχετικής συμφωνίας […]

Αρναούτογλου: Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από έντονη αστάθεια (βροχές και καταιγίδες) την ερχόμενη εβδομάδα

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν πρώτα και περισσότερο από έντονη αστάθεια (βροχές και καταιγίδες) την ερχόμενη εβδομάδα? – Πόσο έντονα θα είναι τα σκαμπανεβάσματα του υδραργύρου? – Σε ποιες περιοχές ευνοείται η μεταφορά αφρικάνικης σκόνης?