Μπισκοτένια στολίδια:
Σε μία κατσαρόλα βάζετε ½ φλιτζάνι κορν φλάουρ και 1 φλιτζάνι μαγειρική σόδα. Προσθέτετε ¾ της κούπας νερό κι ανακατεύετε.
Τοποθετείτε τη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Αφήνετε τη ζύμη να κρυώσει για λίγα λεπτά και τη ζυμώνετε για λίγο.
Πασπαλίζετε μία επιφάνεια με κορν φλάουρ και ανοίγετε τη ζύμη με έναν πλάστη. Κόβετε στα σχήματα που θέλετε με τη βοήθεια ενός κουπ πατ. Στρώνετε τα στολίδια σε ένα ταψί με λαδόκολλα και κάνετε μικρές τρύπες στην κορυφή τους με ένα ξύλινο καλαμάκι, για να μπορέσετε να τα κρεμάσετε.
Ψήνετε στους 170 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.
Έτοιμα για στόλισμα!
ΑΣΕΠ: 677 διορισμοί σε δήμους Το Υπουργείο Εσωτερικών αποφάσισε την κατανομή διακοσίων έντεκα (211) ατόμων…
Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ.Α.Ο.Κ. Μεσσηνίας διενεργεί συνεχόμενους ελέγχους στα τρόφιμα ζωικής προέλευσης με σκοπό…
Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα και τις ευχές του έδωσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος. Ἀγαπητοὶ ἀδελφοί, Τὰ…
ΣYNOΛO YΠOXPEΩΣEΩN ΚΕΔΑΜ ΠPOΣ TPITOYΣ KAI ΔHMOΣIOYΣ ΦOPEIΣ: 1.915.000€ Ποιος θα τα πληρώσει όλα αυτά…
Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων με ανακοίνωσή του προχωρά στην ανάκληση της υπ’ αριθ. G3I081 παρτίδας,…
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας κρίνονται οι εκλογές του Επιμελητηρίου. Στο ΣτΕ και στο Διοικητικό Πρωτοδικείο…