ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Ναύπλιο: Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη 8 Οκτωβρίου- Δείτε τα 20 θέματα

Πρόσκληση σύγκλησης τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου.

Σας προσκαλούμε την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024 σε τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας (παρ. οδός Ναυπλίου – Ν.Κίου) στις 18:30 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23 (ΦΕΚ 163/06.10.2023 τεύχος Α’) και ισχύει , για λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1o θέμα Περί έγκρισης ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης οικ. έτους 2023 του καταργημένου Ν.Π.Δ.Δ (ΔΟ.ΚΟΙ.ΠΑΝ).
2o θέμα Περί διαμαρτυρίας για την εγκατάλειψη του κτηρίου του Δικαστικού Μεγάρου Ναυπλίου με συνέπεια τη συρρίκνωση της ύλης του Εφετείου Ναυπλίου και έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας.
3ο θέμα Περί διαμαρτυρίας και λήψης απόφασης για την υποβάθμιση των παρεχόμενων ταχυδρομικών υπηρεσιών στην περιφέρεια της ΔΕ Μιδέας , μετά το κλείσιμο του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στην Αγ. Τριάδα.
4o θέμα Περί συζήτησης για την ρύθμιση κυκλοφορίας στην διασταύρωση της οδού Άργους με επαρχιακή οδό που οδηγεί στις ΔΚ Αργολικού και Αγ. Τριάδας.
5ο θέμα Περί επικαιροποίησης της αρ. 147/2023 απόφασης για τον χαρακτηρισμό «αστικής περιοχής» στο Δήμο Ναυπλιέων και έγκρισης καθιέρωσης αστικών επιβατικών γραμμών.
6ο θέμα Περί έγκρισης του 1ου ΑΠΕ -1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε στα πλαίσια εκτέλεσης της σύμβασης « Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας Δ.Ναυπλιέων ».
7ο θέμα Επί εισήγησης για παραχώρηση θέσης στάσης πλησίον του ξενοδοχείου ‘ΈΛΕΝΑ” επί της οδού Σιδ. Μεραρχίας στο Ναύπλιο, μετά από νεότερη εισήγηση.
8ο θέμα Επί εισήγησης για παραχώρηση θέσης στάσης πλησίον του ξενοδοχείου’LIBERTY” επί της οδού Βασ. Γεωργίου στο Ναύπλιο, μετά από νεότερη εισήγηση.
9ο θέμα Περί έγκρισης εισόδου – εξόδου και της σχετικής σήμανσης που αφορά την ανέγερση ισόγειας κατοικίας επί δημοτικής οδού (ΚΑΕΚ οδού 02001ΕΚ01063) στην περιοχή «ΘΑΛΑΣΣΑ – ΣΚΑΛΙΤΣΑ» εκτός ορίων οικισμού Τ.Κ. Αγίου Ανδριανού Δ.Ε. Νέας Τίρυνθας Δήμου Ναυπλιέων.
10ο θέμα Περί έγκρισης εργασιών κατασκευής αποκατάστασης του πεζοδρομίου επί της οδού Μηναίου 3 ( Ο.Τ 90) στη ΔΚ Ναυπλιέων.
11ο θέμα Περί έγκρισης ή μη της εκμίσθωσης κυλικείου του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου.
12ο θέμα Περί έγκρισης ή μη της εκμίσθωσης κυλικείου για το 2ο και 5ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου.
13ο θέμα Περί έγκρισης ή μη της εκμίσθωσης κυλικείου εντός σταδίου του Αθλητικού Κέντρου Ναυπλίου.
14ο θέμα Περί έγκρισης ή μη αναπροσαρμογής μισθώματος ακινήτου για τη στέγαση του ΚΕΠ Ναυπλίου.
15ο θέμα Περί έγκρισης παραχώρησης χώρων για τη διεξαγωγή Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Τεχνών « Παλιάς Πόλης Ναυπλίου».
16ο θέμα Περί εγκρίσεως δωρεάν παραχώρησης χρήσης δημοτικών χώρων για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων.
17ο θέμα Περί έγκρισης αποστολής στο Υπουργείο Πολιτισμού των μαθητολογίων σχολικού έτους 2024-2025 προς έγκριση και περί ορισμού διδακτικού προσωπικού που θα απασχοληθεί κατά το σχολικό έτος 2024 – 2025 στο Δημοτικό Ωδείο Ναυπλίου «Κ. ΝΟΝΗΣ».
18ο θέμα Περί ορισμού ομάδας διοίκησης παρακολούθησης και παραλαβής παραδοτέων της Πράξης με τίτλο: Συνέχιση Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) Δήμου Ναυπλιέων με Κωδικό ΟΠΣ 6003192 στο Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2021- 2027».
19ο θέμα Περί ορισμού υπεύθυνου διαχειριστή λογαριασμού, εισηγητή εκκαθάρισης δαπάνης και υπευθύνου διαχείρισης ηλεκτρονικού τιμολογίου για το έργο «ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ (Κ.Η.Φ.Η. ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ)», με κωδ. MIS 6003192 το οποίο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2021-2027» και χρηματοδοτείται από τον Προϋπολογισμό Δημοσίων Επενδύσεων της ΣΑΕΠ 0267 (2023ΕΠ02670067).
20ο θέμα Περί ορισμού εκπροσώπου του Δήμου στη γενική συνέλευση στη Γενική Συνέλευση του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Αναπτυξιακή Προοπτική Α.Ε ».

 

Argonafplia.gr (HI)

Πρόσφατα

Άργος: Μυστήριο με την εξαφάνιση του Χρήστου Καριοφύλλα που αγνοείται από το 2015 – «Ζω μόνο για να βρω την αλήθεια» λέει ο 24χρονος γιος του

Ένα πυκνό πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης του 43χρονου Χρήστου Καριοφύλλα, τα…

3 ώρες πριν

Συντονισμένη αναζήτηση θα γίνει στην Άρια Ναυπλίου για να βρεθεί ο Ευγένιος – Μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι μας

Συντονισμένη αναζήτηση διοργανώνει η οικογένεια του 91χρονου Ευγένιου που χάθηκε το πρωί 27/ 9 στο…

5 ώρες πριν

Σε δημόσιο κίνδυνο κτίριο στην οδό Όθωνος στο ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου – Σοβαρός κίνδυνος κατάρρευσης (βίντεο)

Σε δημόσιο κίνδυνο , χωρίς καμία υπερβολή, εξελίσσεται το κτίριο την οδό Όθωνος 11, στο…

6 ώρες πριν

Άργος: Εκδήλωση στο 6ο Δημοτικό Σχολείο για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Σήμερα Παρασκευή 4 Οκτωβρίου το πρωί στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Άργους πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο πλαίσιο…

12 ώρες πριν

Φίλοι υγρότοπου Ναυπλίου – Νέας Κίου: Απολαύστε την κορύφωση της φθινοπωρινής μετανάστευσης

Μια ξεχωριστή πρόταση για το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Οκτωβρίου 2024 Μπήκε ο Οκτώβρης και…

14 ώρες πριν

Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου “Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ”

Μετά την εξαιρετική αποδοχή του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2023-2024,…

14 ώρες πριν