Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΞεκίνησαν οι εγγραφές στο Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ναυπλίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ναυπλίου

Α’ φάση εγγραφών: 27 Ιουνίου 2024 έως 05 Ιουλίου 2024

Ώρες Λειτουργίας για εγγραφές: 18:00 έως 21:00
Πληροφορίες: Αμαλίας 25, Ναύπλιο καθημερινά από 18:30 έως 21:00.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2752180140, 2752026900, 2752027193

e-mail: [email protected]

Το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ναυπλίου εξυπηρετεί ενήλικες μαθητές – εργαζόμενους και ανέργους- που έχουν σε κάποια φάση διακόψει τις σπουδές τους και ανήλικους μαθητές οι οποίοι εργάζονται και επιθυμούν παράλληλα να συνεχίσουν τις σπουδές τους.
 Η φοίτηση στο Εσπερινό Λύκειο είναι τριετής και τα μαθήματα αρχίζουν καθημερινά στις 18:00 και τελειώνουν στις 21:45.

Το σχολείο μας είναι στελεχωμένο με εκπαιδευτικούς με πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων και διάθεση να βοηθήσουν τους μαθητές να εκπληρώσουν τους στόχους τους. Μπορούν να εγγραφούν όσοι έχουν απολυτήριο Γυμνασίου ή Σχολείου Δεύτερης ευκαιρίας, ενώ μπορούν να μετεγγραφούν στο Εσπερινό Λύκειο μαθητές που έχουν ολοκληρώσει την Α’ τάξη ΕΠΑ.Λ. ή από Ημερήσιο Γενικό Λύκειο.

Επιλέξτε το σχολείο μας προκειμένου :
 Να αποκτήσετε Απολυτήριο Λυκείου ισότιμο με το Απολυτήριο Ημερησίου Λυκείου.
 Να βελτιώσετε την υπάρχουσα εργασιακή σας κατάσταση με την απόκτηση τυπικών και ουσιαστικών προσόντων ή για να διεκδικήσετε μια καλύτερη θέση εργασίας στο μέλλον.
 Να συμμετέχετε σε εγκεκριμένα ευρωπαϊκά προγράμματα (ΕRASMUS+, e-twinning) με ευκαιρία μετακίνησης/ επιμόρφωσης στο εξωτερικό.
 Να παρακολουθήσετε μαθήματα κατεύθυνσης (ανθρωπιστικών σπουδών, θετικών σπουδών, σπουδών υγείας, σπουδών πληροφορικής / οικονομίας).

 Να συνεχίσετε εφόσον το επιθυμείτε ως απόφοιτοι Λυκείου τις σπουδές σας σε Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ πρώην Δ.Ι.Ε.Κ).
 Να διεκδικήσετε την εισαγωγή σας σε Πανεπιστήμια (τριτοβάθμια εκπαίδευση)
 Να έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε ποικίλες εξωδιδακτικές δραστηριότητες που έχουν σχέση με θέματα πολιτισμού, περιβάλλοντος, αγωγής υγείας, ρομποτική, ευρωπαϊκά προγράμματα κ.ά. και στοχεύουν στην ενημέρωση και καλλιέργεια των δεξιοτήτων των μαθητών.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ