ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Βράβευση 1ου ΕΚ Άργους στον διεθνή μαθητικό διαγωνισμό “Καν’ το ν’ ακουστεί 2024”

Το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Άργους βραβεύθηκε στον διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2024”.

Το 1 ο Εργαστηριακό Κέντρο Άργους συμμετείχε στον διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2024”. Ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε για 10η συνεχή χρονιά και φέτος είχε ως θεματική τη φιλία. Ο διαγωνισμός με τίτλο “Η Δύναμη της Φιλίας – The Power of Friendship” έτυχε φέτος τεράστιας ανταπόκρισης από την εκπαιδευτική κοινότητα. Υποβλήθηκαν 527 συμμετοχές, 299 ραδιοφωνικά μηνύματα και 228 τραγούδια από σχολεία της Κύπρου, της Ελλάδας, της Ισπανίας και της Κροατίας και σχολεία της Ομογένειας σε Αγγλία και Γερμανία.

Οι πρωτότυπες και ευφάνταστες δημιουργίες των παιδιών αποτυπώνουν την αξία που έχει η φιλία στη ζωή τους, ώστε να ζουν με χαρά, αγάπη και συμπαράσταση. Για τη διαδικασία αξιολόγησης των έργων έλαβαν μέρος ως μέλη των Κριτικών Επιτροπών κριτές, από τον χώρο της Εκπαίδευσης, της Επιστήμης αλλά και καταξιωμένοι επαγγελματίες από τον χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού. Η αξιολόγηση των συμμετοχών του διαγωνισμού έγινε βάσει κριτηρίων, συνυπολογίζοντας για το τελικό αποτέλεσμα τις βαθμολογίες των συμμετεχόντων σχολείων και των Κριτικών Επιτροπών.

Η συμμετοχή του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Άργους βραβεύθηκε με Έπαινο για την 5 η θέση που κατέκτησε ανάμεσα σε 55 Λύκεια που συμμετείχαν διεθνώς στην κατηγορία του ραδιοφωνικού μηνύματος.

Συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες του Πρότυπου ΕΠΑ.Λ. Άργους για την επιτυχία τους και ευχαριστούμε τους συνάδελφους εκπαιδευτικούς κ. Καραβίτη Τριαντάφυλλο – Κωνσταντίνο (ΠΕ84 – Ηλεκτρονικών) για τον συντονισμό και την εκτέλεση της παραγωγής του ραδιοφωνικού μηνύματος, καθώς και την κ. Χαϊδή Αλεξάνδρα (ΠΕ89.01 – Καλλιτεχνικών Σπουδών) για την πολύτιμη και άμεση βοήθεια της στην δημιουργία της αφίσας συμμετοχής.

 

 

Argonafplia.gr (HI)

Πρόσφατα

ΔΕΥΑΑΡΜ: Ανακοίνωση για την καταλληλόλητα του νερού στο Σκαφιδάκι

Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΑΡΜ για την καταλληλόλητα του νερού στο Σκαφιδάκι. Ανακοίνωση: Μετά τις εκ νέου…

3 ώρες πριν

Πρόγραμμα Απόκτησης Επαγγελματικής Εμπειρίας για 25.000 νέους ανέργους

Το Επιμελητήριο Αργολίδας στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης και υποστήριξης των επιχειρήσεων μελών του, ενημερώνει…

3 ώρες πριν

Δ.Ε.Υ.Α.Ν.: Διακοπή ύδρευσης στην Παλιά Πόλη του Ναυπλίου σήμερα 26/06

Δ.Ε.Υ.Α.Ν.: Διακοπή ύδρευσης στην Παλιά Πόλη του Ναυπλίου σήμερα 26/06 Α Ν Α Κ Ο…

4 ώρες πριν

Αργολίδα: 5 συλλήψεις στο Ναύπλιο για ναρκωτικά και κλοπές

Αργολίδα: 5 συλλήψεις στο Ναύπλιο για ναρκωτικά και κλοπές Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά…

5 ώρες πριν

Διεθνές συνέδριο & σειρά εργαστηρίων με τίτλο “Performing Space 2024” στο Ναύπλιο

Το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διοργανώνει για τρίτη συνεχή…

5 ώρες πριν

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας στην Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη Δήμου Άργους Μυκηνών

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας, στην οποία συμμετέχουν οι βιβλιοθήκες του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών…

5 ώρες πριν