Συστατικά
8 αυγά, βρασμένα
3 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 φρέσκο κρεμμυδάκι, μόνο το πράσινο μέρος
1 κ.σ. μαϊντανό, φρέσκο, ψιλοκομμένο
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
3 κ.σ. μαγιονέζα
Μέθοδος Εκτέλεσης
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά να κάψει.
Σπάμε με τα χέρια μας σε ένα μπολ τα βρασμένα αυγά σε πολύ μικρά κομμάτια.
Πασπαλίζουμε με το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι, και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Ψιλοκόβουμε σε ένα ξύλο κοπής το φρέσκο κρεμμυδάκι και τον μαϊντανό, και τα ρίχνουμε στο μπολ.
Προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού και τη μαγιονέζα, και ανακατεύουμε με το κουτάλι.
Βάζουμε στο τηγάνι τις φέτες ψωμιού, ρίχνουμε ελαιόλαδο και από τις 2 πλευρές και ψήνουμε για 1-2 λεπτά.
Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά.
Ρίχνουμε στην αυγοσαλάτα ελαιόλαδο και πιπέρι, και σερβίρουμε με τις φέτες ψωμιού.
Πηγή: akispetretzikis.com
Το πιο δυνατό Pre Christmas Party της πόλης με τις καταπληκτικές μουσικές επιλογές και το…
Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών στο πλαίσιο των εορταστικών ημερών, ενημερώνει τους πολίτες και τους…
Όλοι γνωρίζουμε ότι Χριστούγεννα δεν είναι μόνο τα φωτεινά λαμπιόνια, τα στολισμένα δέντρα με τα…
O Asteras Aktor Β΄ πέρασε νικηφόρα από το Άργος επικρατώντας 2-1 τον Παναργειακό και τον…
Το κλασικό παιδικό έργο του Κάρολου Ντίκενς, «Το Πνεύμα των Χριστουγέννων» είχαν την χαρά να…
Ασταμάτητος ο Διομήδης Άργους κόντρα στον Ολυμπιακό/Όμιλος Ξυνή. Στην φάση των 16 του Κυπέλλου Ανδρών…