Όπως αναφέρει ο σεφ που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο το μυστικό για το πιο γευστικό κοκορέτσι αποτελεί η σωστή προετοιμασία των υλικών δηλαδή της συκωταριάς και των εντέρων.
Η συκωταριά πρέπει να κοπεί σε κομμάτια της μισή μπουνιάς και να αλατοπιπερωθεί καλά.
Για έξτρα γεύση μπορείτε να προσθέσετε στα κομμάτια της συκωταριάς λίγο σκόρδο, μαϊντανό, δυόσμο και ελαιόλαδο.
Δείτε πως θα φτιάξετε σε λίγα λεπτά το δικό σας κοκορέτσι:
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί της Πέμπτης 16 Μαΐου άσκηση δασικής πυρκαγιάς μεγάλης κλίμακας στην δασική…
Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αργολίδος και το 4o Δημ. Σχολείο Ναυπλίου, υπό την αιγίδα του Δήμου…
Η ανάκληση παρτίδων του ελαιολάδου GAEA σε χώρες του εξωτερικού λόγω υψηλής περιεκτικότητας του απαγορευμένου…
Μια σπουδαία δράση πεζοπορικής διασύνδεσης της Αργολίδας από την Ανατολή ως τη Δύση υλοποιήθηκε την…
Στα πλαίσια σχεδιασμών δράσεων Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας στην κοινότητα, σας ενημερώνουμε ότι η…
Για 11η χρονιά η Αθλητική Γιορτή Στίβου πραγματοποιείται από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των…