Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΛΛΑΑυτοδιοικητικές 2023Συνέντευξη του Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Αργους - Μυκηνών Δημήτρη Σαλαπάτα

Συνέντευξη του Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Αργους – Μυκηνών Δημήτρη Σαλαπάτα

Στο προσκήνιο των δημοτικών εκλογών του Δήμου Άργους Μυκηνών, αναδύεται μια πλειάδα υποψηφίων, καθένας με το δικό του όραμα για το μέλλον της περιοχής. Η δυναμική αυτή περίοδος αποτελεί την ευκαιρία για τους κατοίκους να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους που θα τους εκπροσωπήσουν τα επόμενα χρόνια.

Σε αυτό το πλαίσιο, έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε την συνέντευξη με τον Δημήτρη Σαλαπάτα υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, με τον συνδυασμό Αλλαγή Πορείας του Δημήτρη Καμπόσου,  έναν άνθρωπο που προτίθεται να εργαστεί για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Την συνέντευξη για το argonafplia.gr  έκανε η Βασιλική Ντουφεξή Δημοσιογράφος και Πρόεδρος Πειθαρχικού της Ένωσης ευρωπαίων Δημοσιογράφων , και Υπεύθυνη του τμήματος για την Ανθρώπινη Βία.  Θα δημοσιευθεί , τμηματικά σε δυο μέρη έτσι ώστε να μην κουράσουμε τον αναγνώστη .

Κύριε Σαλαπάτα

* Γιατί θέλετε να εκλεγείτε δημοτικός σύμβουλος;

Θέλω να συμβάλω στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών του Δήμου μας Άργους Μυκηνών συμμετέχοντας και εγώ με την επιστημονική μου κατάρτιση και εμπειρία στη λήψη αποφάσεων που θα οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

* Ποιες είναι οι προτεραιότητές σας ως δημοτικού συμβούλου;

Για μένα είναι κυρίως τρεις: 1.Η βελτίωση των υποδομών της πόλης μας 2.Η προώθηση και η ανάδειξη του πολιτισμού και 3. η υποστήριξη της τοπικής οικονομίας.

* Πώς βλέπετε τον ρόλο των νέων στην τοπική κοινωνία;

Τα νέα άτομα είναι η ελπίδα και το μέλλον της τοπικής μας κοινωνίας Πρέπει να δώσουμε τη δυνατότητα στους νέους να συμμετέχουν ενεργά στις αποφάσεις του Δήμου και να τους παρέχουμε τα απαραίτητα εργαλεία για την προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη.

* Πώς αξιολογείτε την τρέχουσα διαχείριση του Δήμου Άργους Μυκηνών;

Αποδεχόμενος πλήρως το ρόλο και το έργο της τρέχουσας Δημοτικής Αρχής και της τεράστιας μέχρι τώρα προσφοράς του Δημήτρη Καμπόσου στο Δήμο μας θέλω να επισημάνω ότι μια πετυχημένη Δημοτική Αρχή δεν υπάρχει καμιά ανάγκη να την αλλάξεις .Η χρηστή διοίκηση δεν είναι καθεστώς, είναι ευλογία για τον δημότη. Την πετυχημένη Διοίκηση την ανανεώνεις μόνο με κάποια νέα στελέχη για να ναι ακόμη πιο ευέλικτη και αποτελεσματική! Άλλωστε ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!

* Ποιος είναι ο βασικός σας στόχος ως δημοτικός σύμβουλος και πώς σκοπεύετε να τον επιτύχετε;

Ως δημοτικός σύμβουλος, ο βασικός μου στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής για όλους τους κατοίκους του Δήμου Άργους Μυκηνών. Θα εργαστώ συνεχώς για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους και την εκπροσώπησή τους σε κάθε επίπεδο της Δημοτικής Διαχείρισης.

η συνέχεια σε επόμενη δημοσίευση …..

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ