Υπάρχουν κάποιες τροφές που βοηθούν το σώμα στη διάρκεια του καύσωνα και δεν ανεβάζουν τη θερμοκρασία του σώματος.
Η προσθήκη για παράδειγμα ποικιλίας φρούτων και λαχανικών στο πρόγραμμα των γευμάτων μας μπορεί να μας βοηθήσει στο αντιμετωπίσουμε τον ισχυρό καύσωνα που είναι προ των πυλών. Αναλυτικότερα η κα. Γεωργία Μίκου διατροφολόγος στο Νοσοκομείο Ναυπλίου δίνει στο παρακάτω βίντεο του argonafplia.gr συμβουλές για το τι πρέπει να βάλουμε στη διατροφή μας αλλά και τι πρέπει να αποφύγουμε.
Επίσης η δερματολόγος και αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας κα. Αγγελική Δαραβέλια δίνει συμβουλές γενικότερα για την έκθεση στον ήλιο αλλά και για τον καύσωνα.
Το Δ.Σ. του σωματείου μας σας καλεί σε ενημέρωση – συζήτηση, την Κυριακή 19/05/2024 και…
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΗΜΕΡΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΪΟΥ Γενικός σημαιοστολισμός…
Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), με αφορμή την 76η Επέτειο Μνήμης της Νάκμπα, εκφράζει την…
Πριν από λίγο σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα σε μαθητές που βρέθηκαν στο Ναύπλιο για την σχολική…
Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα κεντρικά και τα βόρεια, όπου θα εκδηλωθούν τοπικές…
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε…