Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΚαθορίστηκαν οι ειδικότητες και ο αριθμός των εισακτέων στο Δ.ΙΕΚ Άργους

Καθορίστηκαν οι ειδικότητες και ο αριθμός των εισακτέων στο Δ.ΙΕΚ Άργους

Καθορίστηκαν οι ειδικότητες και ο αριθμός των εισακτέων στο Δ.ΙΕΚ Άργους για το έτος 2023 – 24, για τους τελειόφοιτους και υποψηφίους που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις και οι οποίοι υποβάλλουν μηχανογραφικό δελτίο.

Οι θέσεις ανά ειδικότητα θα καλυφθούν σε μεταγενέστερο χρόνο και από υποψηφίους που έχουν ολοκληρώσει παλαιότερα τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Οι ειδικότητες είναι οι εξής:

  1. Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου (πιλοτικό πρόγραμμα)
  2. Τεχνικός Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων
  3. Βοηθός Παιδαγωγών πρώιμης παιδικής ηλικίας (παλαιότερο όνομα: Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων)
  4. Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας
  5. Στέλεχος Ασφαλείας προσώπων και υποδομών
  6. Τεχνικός Φαρμάκων, καλλυντικών και παρεμφερών προϊόντων
  7. Τεχνικός Τεχνολογίας ενδύματος και υποδήματος – σχεδιαστής μόδας
  8. Τεχνικός Μηχανοτρονικής Οχημάτων

Το Δ.ΙΕΚ Άργους λειτουργεί τις ειδικότητες στο Εργαστηριακό Κέντρο Άργους, σε άψογη συνεργασία με τη διεύθυνση και εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου, ενώ παράλληλα έχει καταβάλει σημαντικές προσπάθειες για τη σύσταση αυτόνομου εργαστηρίου διασωστικής εκπαίδευσης.

Καλούμε τους/τις ενδιαφερόμενους/ες να παρακολουθήσουν τη σελίδα https://diekarg.blogspot.com/ και την αντίστοιχη στο facebook (https://www.facebook.com/diekarg) για την αναλυτική παρουσίαση των ειδικοτήτων, με γνώμες εκπαιδευτών – ειδικών, απόψεις αποφοίτων και να σκεφτούν τις σημαντικές επιλογές που ανοίγονται σε επαγγελματικό επίπεδο από τη φοίτηση στις ειδικότητες αυτές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι/ες να τηλεφωνήσουν στο 27510 62910 (από τις 13:00΄ – 21:00’ ) ή να αποστείλουν email στο [email protected]

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ