Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΆσκηση στο λιμάνι Ναυπλίου με σενάριο πυρκαγιά σε πλοίο και ρύπανση (βίντεο)

Άσκηση στο λιμάνι Ναυπλίου με σενάριο πυρκαγιά σε πλοίο και ρύπανση (βίντεο)

Άσκηση καταπολέμησης εικονικής ρύπανσης από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου, σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς-Υπηρεσίες (Δήμος Ναυπλιέων, Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου, Σωματείο Φορτοεκφορτωτών, Πυροσβεστική Υπηρεσία, ΕΚΑΒ) πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 29 Μαΐου το πρωί στο λιμένα Ναυπλίου.

Στο βίντεο του argonafplia.gr μιλούν ο Λιμενάρχης Ναυπλίου, Αντιπλοίαρχος (ΛΣ) Παν. Παπακωνσταντίνου και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, κ. Αναστάσιος Ζαφείρης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Ναυπλίου

Σήμερα, Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 και ώρα 10:00 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο λιμάνι Ναυπλίου, άσκηση καταπολέμησης εικονικής ρύπανσης από το προσωπικό της Υπηρεσία μας με τη συνδρομή και πλωτού περιπολικού σκάφους του Γ' Λ/Τ Παραλίου Άστρους. Στην άσκηση συμμετείχαν: Η Πολιτική Προστασία και η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου, το ΕΚΑΒ Ναυπλίου, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου, το Σωματείο Λιμενεργατών Ναυπλίου, ο Υπεύθυνος και το προσωπικό Ασφάλειας της Λιμενικής
Εγκατάστασης Ναυπλίου, η λάντζα λιμένα Ναυπλίου "ΑΓΝΗ ΙΙΙ" με Κυβερνήτη τον κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ Βασίλειο, το Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίο "ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ" με Πλοίαρχο τον κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δημήτριο, καθώς και ιδιώτες-εθελοντές, οι οποίοι συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή της.

Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ

Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Παναγιώτης

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ