Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕργαστήρια «Προώθηση της απασχόλησης των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις» από...

Εργαστήρια «Προώθηση της απασχόλησης των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις» από τον ΑΓΗΣΙΛΑΟ, Ναύπλιο και Κόρινθο

Στο πλαίσιο του έργου της Ε.Σ.Α.μεΑ. για την προώθηση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους, υλοποιείται η Πράξη «Καταπολέμηση των Διακρίσεων και Προώθηση της Κοινωνικής και Εργασιακής Ένταξης για τα Άτομα με Αναπηρία, Χρόνιες Παθήσεις και τις Οικογένειές τους που διαβιούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ‘ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ’», 

μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος 2014-2020» με τη συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ, από τον Μάιο του 2021. Περισσότερες πληροφορίες για την Πράξη «ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ», μπορείτε να βρείτε στο επισυναπτόμενο «Ενημερωτικό Έντυπο Αγησίλαος».

Στο πλαίσιο του Πακέτου Εργασίας 6 (Π.Ε. 6), πρόκειται να υλοποιηθούν για πρώτη φορά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου Εργαστήρια με θέμα: «Προώθηση της απασχόλησης των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις».

Τα Εργαστήρια απευθύνονται σε εκπροσώπους συλλόγων εργαζομένων, εργοδοτών, επιχειρήσεων, κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων, αναπηρικών οργανώσεων καθώς και σε εργοδοτικούς φορείς.

Τα Εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν:

  • στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, «Αίθουσα Εκδηλώσεων» (Λόφος Ευαγγελίστριας 1, Τ.Κ. 21 100, Ναύπλιο), την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 και ώρες 10.00 έως 14.00.
  • στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, (Κολοκοτρώνη 54, Τ.Κ. 20 100, Κόρινθος), τη Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023 και ώρες 10.00 έως 14.00.

Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να στείλουν την αντίστοιχη επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής στο email: [email protected] το αργότερο έως τις 30 και 31 Μαΐου (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Μετά τη λήξη των Εργαστηρίων Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ε.Σ.Α.μεΑ., στην κ. Μαίρη Σίδερη, στο τηλέφωνο 2710 221964 (Δευτέρα-Παρασκευή 8.00 – 16.00).

Επισυνάπτονται προσκλήσεις, προγράμματα και αιτήσεις.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ